Φαήλος Κρανιδιώτης

Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Οποιος έχει ταξιδέψει στις χώρες της καταχνιάς, όπου βρέχει από τη μέρα που γεννήθηκες ως την κηδεία σου, όπως η πατρίδα του Γερούν Ρενέ Βίκτορ Αντον Ντάισελμπλουμ του Γελαδολόγου, ξέρει πως δεν πίνουν. Τους πίνει. Βγαίνουν για να γίνουν στουπί και να δαρθούν μεταξύ τους.

Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Είναι σαν αστυνομική ταινία στην οποία ξέρεις από την αρχή πως ο δολοφόνος είναι ο προγναθικός μπάτλερ, οι κακοί θα πεθάνουν και ο καλός, αφού κινδυνεύσει, θα κερδίσει το όμορφο κορίτσι. Βαρεμάρα, αν ήταν ταινία. Ομως δεν είναι.

Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Η κυβέρνηση εφαρμόζει το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο, πλήρως υποταγμένη στον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και τα λοιπά τέρατα της μαρξιστικής Αποκάλυψης, κι από την άλλη εφαρμόζει με επιμονή και μέθοδο σκληρό πολιτιστικό μαρξισμό.

Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Η πραγματικότητα των δύο άκρων μάς έστειλε προχθές χαιρετίσματα από το Εφετείο. Μέσα δικάζονταν για φόνο και επιθέσεις οι μεν, απέξω είχαν έρθει με κράνη, ρόπαλα και άλλα σύνεργα οι δε. Επακολούθησε του Κουτρούλη ο γάμος, καφριλίκια με ειρωνείες για νεκρούς και ζώντες και κατάλυση, γι’ άλλη μια φορά, κάθε έννοιας ευνομούμενης Πολιτείας.

Σελίδες