Τελείωσε η αποχή των συμβολαιογράφων, επιστρέφει ο εφιάλτης για τους οφειλέτες

Οι τράπεζες έχουν ήδη ετοιμάσει τα πρώτα δικόγραφα, στην τελική ευθεία και η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εικόνα: Ι. Ν. Φιλιππάκης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ 

Αρθρο παρέμβαση του Ι. Ν. Φιλιππάκη 

Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να θυμηθεί τη συνταγή της εκλογής του στην ηγεσία της Ν.Δ., αλλιώς θα περάσει στην Ιστορία σαν «Λάμπρος Χούτος της πολιτικής»!
 

Στην πλατεία τοποθέτησαν μία πέτρα από κάθε σημείο των αλβανικών εδαφών, μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες, καθώς για αυτούς αποτελεί «τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς».

Η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα εκτιμά ως μη επαρκείς τις λεπτομέρειες των μέτρων που αποφασίσθηκαν στο eurogroup για την διευθέτηση του ελληνικού χρέους και προσθέτει ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα πλήρους ανάλυσης της βιωσιμότητάς του.

••• Aπαντες οι εχέφρονες και εθνικώς σκεπτόμενοι Ελληνες θαύμασαν τον Πούτιν που κατέθεσε υπό καταρρακτώδη βροχή στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων της ΕΣΣΔ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εικόνα: Μανώλης Κοττάκης

Ενας καλός φίλος μου, ο Κώστας Γεωργίου, με «παρηγορεί» με μια αιρετική σκέψη τις ώρες που με πιάνει απελπισία για το μέλλον του τόπου: Συνηθίζει να λέει ότι «δεν χρειάζονται πολλοί για να σωθεί η Ελλάδα, μόνο μερικές χιλιάδες Ελληνες. Αρκούν.

Την ακύρωση της υπουργικής απόφασης για την καθιέρωση πληρωμών μέσω μηχανημάτων POS ζητούν η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ)

Στην έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων για 36.000 οικιστές του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), με την ταυτόχρονη ρύθμιση της αποπληρωμής των οφειλών τους σε 151 οικισμούς εργατικών κατοικιών σε όλη τη χώρα, προχωρά η κυβέρνηση.