Δριμύ κατηγορώ της εισαγγελέως του Εφετείου Κακουργημάτων για 36 εμπλεκομένους Στη σέντρα ο Σημίτης!

Στο σκαμνί βρίσκονται γνωστοί χρηματιστές και επιχειρηματίες. «Παραπλανήσατε τους επενδυτές και διογκώσατε τεχνητά τις μετοχές» ανέφερε η δικαστική λειτουργός

Η Θέση μας: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

••• «Η προδοσία ξεκινά από τις λέξεις. Πρώτα προδίδεται η σημασία της λέξης κι ύστερα οι άνθρωποι, η κοινωνία, η χώρα. Δεν είναι προσφυγικό το ζήτημα, αλλά εποικιστικό». Αυτά είπε αναγνώστης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη στήλη. Δεν έχει άδικο. Υπάρχει πρόβλημα εποικισμού.

Εκατοντάδες άτομα παρακολούθησαν την ημερίδα «Η κοινωνική προσφορά και ο αθλητισμός συναντούν την υγεία», η οποία διοργανώθηκε υπό την επιστημονική επιμέλεια του ειδικού καρδιολόγου - δρος Ιατρικής Διαμαντή Γκολιδάκη.

Ανησυχία στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης έχει προκαλέσει η σεισμική δραστηριότητα που σημειώνεται από το βράδυ της Τετάρτης, με τις δεκάδες δονήσεις.

«Με τα νέα ανδραγαθήματα της Uber, με τα οποία ασχολήθηκαν σύσσωμοι ο διεθνής και ο ελληνικός Τύπος, έγιναν ακόμη περισσότερα τα ερωτήματα για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην αμερικανική πολυεθνική».

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος (φωτό), ζητώντας να πέσει άπλετο φως στη δράση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου.

Πρόσωπα φιλελλήνων, που βοήθησαν ποικιλοτρόπως την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα και των Βαλκανικών Πολέμων, παρουσιάστηκαν σε πανηγυρική εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ).

Ερώτηση στην υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Μάργκοτ Βάλστρεμ για τις συνεχιζόμενες αλβανικές αυθαιρεσίες στη Χειμάρρα κατέθεσε ο ομογενής βουλευτής Σωτήρης Δελής ...