Markopoulo Park: Εντυπωσιακές κούρσες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Η τέταρτη και η πέμπτη ιπποδρομία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ΚυριακήςΣυναρπαστικές ιπποδρομίες αναμένεται να παρακολουθήσουν και αυτή την Κυριακή όσοι επισκεφθούν το Markopoulo Park. Οι εμπειρίες που θα ζήσουν είναι μοναδικές. Όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου και περνάει ευχάριστα το κυριακάτικο απόγευμα.

Πέντε ιπποδρομίες, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο Markopoulo Park και θα ξεκινήσουν στις 18:00. Ξεχωρίζουν η τέταρτη ιπποδρομία στα 1.575 μέτρα, όπου θα συμμετάσχουν εννέα ίπποι πέντε ετών και άνω, καθώς και η πέμπτη, η οποία θα διεξαχθεί στα 1.300 μέτρα. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ για το Γκανιάν

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες το παιχνίδι του Γκανιάν είναι ενισχυμένο με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ. Έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.


Ραντεβού με τη δράση και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ-6 στον Ελληνικό κουμπαρά θα ξεκινήσει από την πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος, που είναι από το Turffontein, με ώρα έναρξης τις 17:45.

Τα παιδιά διασκεδάζουν στο Markopoulo Park

Δεν είναι μόνο οι ιπποδρομίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Στο Markopoulo Park κάθε Κυριακή διασκεδάζει όλη η οικογένεια. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν τα παιδιά. Θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία με πόνυ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, να φωτογραφηθούν με τα εντυπωσιακά alpaca και να απολαύσουν το παγωτό τους.

Στο Family Club λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ  

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα