Του έδειξαν ποια είναι η σημαία της πατρίδας

Σκληρό μάθημα Ιστορίας για τον φλύαρο Ηλιόπουλο από πολίτες στα Γιαννιτσά

Χαμός έγινε στα Γιαννιτσά, όπου πήγε να μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα θέλοντας να στηρίξει τους ΛΟΑΤΚΙ πως «Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη»!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Ηλιόπουλου, μία οικογένεια, ο σύζυγος με το παιδί και την έγκυο γυναίκα του, σήκωσε μια ελληνική σημαία που πάνω έγραφε «Η σημαία της πατρίδας μου είναι αυτή, κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» ως αντίδραση στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Τη στιγμή που αναρτήθηκε η σημαία δημιουργήθηκε το επεισόδιο από άγνωστο ηλικιωμένο, που άρχισε να χτυπάει τον άντρα και στη συνέχεια κατέληξε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με όσα δηλώθηκαν από την έγκυο σύζυγο που πανικοβλήθηκε και φώναζε βλέποντας να χτυπούν τον άντρα της, «δεν μπορεί καθένας να προσβάλλει τη σημαία της πατρίδας μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε, τίποτα περισσότερο».

Από την άλλη, γίνεται λόγος για ομάδα μελών της «Πατριωτικής Κίνησης», τα οποία πήγαν στην εκδήλωση φωνάζοντας ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική». Αμέσως άνδρες της Αστυνομίας επενέβησαν και προληπτικά προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα τα εν λόγω μέλη.

Κατόπιν, μια δεύτερη ομάδα μελών άλλων πατριωτικών οργανώσεων εμφανίστηκε και άρχισε να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή», με τους άνδρες της Αστυνομίας απλά να τους απομακρύνουν και τα μέλη τελικώς να αποχωρούν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μελών μιας τρίτης ομάδας που πήγε στην πλατεία ΕΠΟΝ των Γιαννιτσών, έκαναν την κίνηση να ανέβουν στην εξέδρα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να δεχτεί χτύπημα στο πόδι, το οποίο κατά τα λεγόμενά του ήταν ήδη χειρουργημένο.

Το συγκεκριμένο άτομο προσήχθη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών, απαίτησε ασθενοφόρο να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπως και έγινε. Ο χτυπημένος πολίτης πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του ατόμου που τον χτύπησε, ενώ μηνύσεις θα καταθέσουν ξεχωριστά και οι συλληφθέντες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα