Μεγάλη συγκέντρωση της ΝΔ στο Θησείο. Μήνυμα αυτοδυναμίας

Να τον ψηφίσουν «με την καρδιά και το μυαλό» ζήτησε χθες ο Κυριάκος

Την ανάγκη «καθαρής κυβερνητικής λύσης και καθαρού πολιτικού ορίζοντα», με ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ., επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Θησείο. 

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη «να υπηρετήσω τον τόπο μου. Να ενώσω τους Ελληνες και να κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω».

Οι Ελληνες, όπως είπε, «υπέφεραν και κουράστηκαν πολύ, δεν αντέχουν νέα πειράματα ούτε νέες περιπέτειες από ασταθείς ισορροπίες και κομματικά παζάρια».

Χρησιμοποιώντας πολλά θετικά μηνύματα για την επόμενη ημέρα και εμφανώς λιγότερα για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος ότι «η Ελλάδα σηκώνει ξανά ψηλά και υπερήφανα το κεφάλι, σηκώνει όμως και τα μανίκια για να χτίσει ενωμένη το μέλλον της. Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα». Χαρακτήρισε δε τη Ν.Δ. «το ευρύ πατριωτικό ρεύμα όλων των Ελλήνων», ζητώντας οι Ελληνες να την ψηφίσουν «και με την καρδιά και με το μυαλό».

Για την ανάπτυξη

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε την αντίληψη του κόμματός του «για την ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα», εξηγώντας: «Αντί για φόρους και εισφορές, εμείς επιλέγουμε επενδύσεις για νέες, καλοπληρωμένες δουλειές. Και, αντί ο δημόσιος πλούτος διαρκώς να συρρικνώνεται και να αφήνει τους πολίτες χωρίς ελπίδα, με επιδόματα φτώχειας, αλλάζουμε ρότα. Μεγαλώνουμε την περιουσία της χώρας και μερίδιο σε αυτήν αποκτούν όλοι. Γι’ αυτό η Ν.Δ. συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των αμοιβών: όσο αυξάνεται το ΑΕΠ τόσο θα αυξάνονται κάθε χρόνο και οι μισθοί».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων του «γαλάζιου» κυβερνητικού προγράμματος, ενώ, «φωτογραφίζοντας» τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση (χωρίς να τις κατονομάσει), είπε: «Ο θυμός, η αγανάκτηση και η απογοήτευση δεν μας οδήγησαν πουθενά. Και αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις ελπίδες του λαού αποδείχθηκαν υπηρέτες μόνο του εαυτού τους. Και δεν είναι τυχαίο ότι και η Εκκλησία καταδίκασε εκείνους που, για λίγες ψήφους, έφτασαν στο σημείο να εμπορεύονται ακόμη και τον Χριστό και την πατρίδα. Σας καλώ, λοιπόν, να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στους λαϊκιστές, στους λαοπλάνους και τους αδίστακτους εμπόρους του μίσους και της βίας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα