Πρωτοκλασάτοι υπουργοί που είδαν την έξοδο

Εκτός Κοινοβουλίου μένουν αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…… και οι μεγαλύτερες απώλειες αφορούν κατεξοχήν τις μεγάλες περιφέρειες, όπου συνωστίζονταν όχι μόνο γνωστά ονόματα της Κουμουνδούρου, αλλά και πολλές μετεγγραφές από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, καθώς και πρώην βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.

Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα αποτελέσματα και με την ενσωμάτωση των σταυρών να αγγίζει το 70%, δεν θα περάσουν το κοινοβουλευτικό κατώφλι η πρώην υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, ο πρώην υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης (ως τα μεσάνυχτα τον περνούσε με 1.000 ψήφους ο Παύλος Πολάκης στα Χανιά), αλλά και ο πρώην υπουργός Τουρισμού και γνωστός γυρολόγος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Εκτός μένει και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα.

Πολύ μεγάλη είναι η πιθανότητα να μην εκλεγεί ούτε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ούτε και η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Το εισιτήριο για το Κοινοβούλιο δεν πήραν, επίσης, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο εκ των ΑΝ.ΕΛ. προερχόμενος εξωκοινοβουλευτικός πρώην υπουργός Τέρενς Κουίκ.

Από τα μέλη του απερχόμενου υπουργικού συμβουλίου δεν εκλέγονται βουλευτές ο πρώην υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Αγγελος Τόλκας, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Εκτός μένει και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Δεν τα κατάφερε ούτε η γνωστή… εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση.

Επίσης, μένουν εκτός αρκετοί νυν βουλευτές, όπως οι Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιώργος Κυρίτσης, Ευαγγελία Καρακώστα, Μάκης Μπαλαούρας, Αννα Βαγενά, Πέτρος Κωνσταντινέας, Γεωργία Γεννιά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα