ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Εμφαση στα έργα του εξωτερικού

«Τα έργα στο εξωτερικό είναι μονόδρομος, αλλά με έμφαση στη ρευστότητα, στο κόστος και το ρίσκο»…… υποστήριξε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σκληρός για το πρόσφατο «μπλόκο», με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, στις αυξήσεις διοδίων της Αττικής Οδού, υποστηρίζοντας τα εξής: «Μια τέτοια εκτροπή από τη νομοθεσία θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στην αξιοπιστία της χώρας και στις προοπτικές ανάπτυξης».

Είπε, επίσης, πως έως το τέλος του μήνα θα υπάρχει πιθανότατα εξέλιξη στις συζητήσεις που έχει σήμερα με τέσσερις τράπεζες για την αναχρηματοδότηση δανεισμού του ομίλου.

Η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας επικράτησε στη μάχη για τον έλεγχο του ισχυρού ομίλου, παρουσίασε χθες τους στόχους για την επόμενη περίοδο, καθώς και όσα έχει πετύχει το τελευταίο δωδεκάμηνο.

Οπως είπε ο πρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Προβόπουλος, «ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος, με προκλήσεις για όλους, και για τους εργαζομένους», αλλά «η εικόνα που αντιμετωπίσαμε μας απογοήτευσε: ο μεγαλύτερος όμιλος υποδομών είχε εμπλακεί σε έναν φαύλο κύκλο αναξιοπιστίας, που θα οδηγούσε σε κατάρρευση».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως τον τελευταίο χρόνο «η διοίκηση ολοκλήρωσε τις δεσμεύσεις της» για τις «μεγάλες αλλαγές στον όμιλο».

Φ. Κόλλιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα