Φρίκη! Βίασε και πέταξε στο τούνελ τη βιολόγο

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της άτυχης Αμερικανίδας από τον 27χρονο ΧανιώτηΣοκάρουν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον από τον 27χρονο Χανιώτη, γιο ιερέα και πατέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα βιάστηκε και βασανίστηκε άγρια προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του δημίου της.

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης από το Μάλεμε αντίκρισε την αδικοχαμένη βιολόγο την ώρα που έκανε τζόκινγκ κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, κινούμενος αρχικά ευθεία και αμέσως μετά με την όπισθεν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Νίκο Λαγουδάκη, ο δράστης έβαλε τη βιολόγο αναίσθητη στο πορτμπαγκάζ και τη μετέφερε στο φρεάτιο εξαερισμού του πολεμικού καταφυγίου, τη βίασε και την πέταξε σαν σακί!

Έπλυνε το πορτμπαγκάζ

Ο 27χρονος έκλεισε κατόπιν το στόμιο του τούνελ με μια παλέτα και πήγε σε κοντινό νεκροταφείο όπου έπλυνε το πορτμπαγκάζ για τα ίχνη. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει μυστήριο αν ο Χανιώτης βίασε την άτυχη επιστήμονα όσο ήταν ζωντανή ή αφού είχε πεθάνει, κάτι που θα δείξουν τα επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του 27χρονου αγρότη από ένα ψέμα και δύο λάθη.

Το πρώτο λάθος ήταν ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενώ μετέφερε το θύμα με το αυτοκίνητό του στη σπηλιά, όπου έμελλε να γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας, ενώ το δεύτερο ήταν ότι άφησε ανοιχτό το κινητό τηλέφωνό του, με αποτέλεσμα να αφήσει «ίχνη» από την παρουσία του στην περιοχή.

Ο ίδιος κατά την προσαγωγή του ισχυρίστηκε πως δεν είχε επισκεφθεί τον τελευταίο μήνα το μέρος όπου εντοπίστηκε νεκρή η Σούζαν Ιτον.

Αυτό το ψέμα αποδείχθηκε μοιραίο για τον ίδιο, αφού οι αστυνομικοί γνώριζαν ήδη τις κινήσεις του. Ολα αυτά, σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία η οποία αφορούσε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος που δεν είχε καταγγελθεί, δεν άφησαν καμιά αμφιβολία στους αστυνομικούς πως ο 27χρονος είναι ο δράστης.

Την ίδια ώρα, σοκαριστική είναι η παραδοχή του 27χρονου στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ότι τη μοιραία μέρα έψαχνε τρόπο για να εκτονώσει την ακατανίκητη σεξουαλική διέγερση που τον είχε κυριεύσει και ότι θα έκανε το ίδιο όποιος κι αν βρισκόταν μπροστά του! «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό» είπε ψυχρά στους αστυνομικούς.

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η αποκάλυψη πως ο 27χρονος ομολόγησε το φρικτό μυστικό του πρώτα στη σύζυγό του λέγοντάς της με πρωτοφανή κυνισμό: «Ναι, το έκανα!» Ο Κρητικός οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Παρίστανε και το… μοντέλο στα social media

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Σούζαν Ιτον ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

Αλλοτε ποζάροντας σαν… μοντέλο με την ανορθόγραφη υποσημείωση «jedleman» και άλλοτε ανεβάζοντας βιντεάκια από τις εξορμήσεις του στην κρητική ύπαιθρο και στα σπήλαια του νησιού (σ.σ.: κατά τραγική ειρωνεία είχε αναρτήσει και παλαιότερη εξερεύνηση της σπηλιάς στο Μάλεμε, όπου πέταξε την 60χρονη!), είχε κατορθώσει να κάνει κοντά 4.000 φίλους στο facebook, ενώ ανάλογη ήταν η δημοφιλία του και στο YouTube, όπου διατηρούσε κανάλι με πολλές αναρτήσεις και αρκετές προβολές.

Παράλληλα, ο νεαρός αγρότης φρόντιζε να διατηρεί το προφίλ του καλού και αφοσιωμένου οικογενειάρχη, ο οποίος αγαπούσε τη φύση και τους κρυμμένους θησαυρούς της, καθώς επίσης τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.

Στιγμιότυπα

Η αδιάλειπτη παρουσία του στα social media περιελάμβανε σκηνές της καθημερινότητάς του με τη νεαρή σύζυγό του και τα δύο μωρά τους, ένα αγοράκι δύο χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους, tutorials για διάφορες κατασκευές, του τύπου «πώς να φτιάξεις ένα αλεξίπτωτο» και πλήθος στιγμιότυπων από την αθλητική δραστηριότητά του.

Από τον 27χρονο δεν είχαν γλιτώσει ούτε οι… εγχώριοι celebrities, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, τους οποίους πλησίαζε για ένα ενσταντανέ, προκειμένου να εξασφαλίζει likes από τους ψηφιακούς φίλους του.

Ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του ως εξής: «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu!Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα είδη (sic) ζώων.Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Ονειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης, κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Οποιος-όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει». 

Ο 27χρονος γιος ιερέας, ο οποίος κατάγεται από την Κίσσαμο αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια τη σύντροφό του και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά. Οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως «δουλευταρά», καθώς εργαζόταν ως αγρότης στο χωριό του, ενώ τον τελευταίο καιρό δούλευε και σε ένα εργοστάσιο με ξύλα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα