Λέρος: Στο εδώλιο οι γονείς- τέρατα

Ασελγούσαν κατά των τριών παιδιών τουςΣτην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της άγριας κακοποίησης δύο ανηλίκων, ηλικίας 14 και 10 χρόνων, και του 27χρονου αδελφού τους που πάσχει από νοητική υστέρηση, από τους ίδιους τους γονείς τους. 

Οι αποκαλύψεις που είχαν δει πριν από έναν χρόνο το φως της δημοσιότητας για τους γονείς-τέρατα της Λέρου είχαν προκαλέσει πανελλήνια κατακραυγή.

Ο 52χρονος πατέρας, ο οποίος μάλιστα ήταν υπάλληλος στο ψυχιατρείο του νησιού, είχε ομολογήσει κυνικά πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι απολάμβανε αυτό που έκανε!

Παραπομπή

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», τόσο ο ίδιος όσο και η 47χρονη σύζυγός του παραπέμπονται να δικαστούν για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση κ.ά.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, το οποίο είναι καταπέλτης για το σατανικό ζευγάρι, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως από τις αρχές Ιανουαρίου του 2015 έως τα τέλη Μαΐου του περασμένου έτους ο 52χρονος είχε ασελγήσει επανειλημμένα σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως σε όλα αυτά τα αίσχη συμμετείχε και η 47χρονη, χαϊδεύοντας με την προτροπή του 52χρονου την ανήλικη σε διάφορα σημεία του κορμιού της!

Από τις διεστραμμένες ορέξεις τους δεν είχαν γλιτώσει ούτε οι δύο γιοι τους -ο ένας πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση-, που είχαν πέσει κατ’ επανάληψη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα