Οι άνθρωποι του προέδρου στο τιμόνι του κόμματος!

Ποιους επέλεξε ο Μητσοτάκης για τις κορυφαίες θέσεις της Ν.Δ.Με τρία πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του στελεχώνει τις κορυφαίες κομματικές θέσεις στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χθες, για τη θέση του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. προτείνεται ο μέχρι τώρα γραμματέας Προγράμματος του κόμματος Γιώργος Στεργίου, αναπληρωτής του ο Στέλιος Κονταδάκης, που αναλαμβάνει και τη θέση του διευθυντή του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. στο κόμμα, γενικός διευθυντής του οποίου θα είναι πλέον ο Ιωάννης Μπρατάκος.

Ο 50χρονος Γιώργος Στεργίου έδωσε τα διαπιστευτήριά του όλη την προηγούμενη περίοδο με την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πτυχιούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και έχει παρακολουθήσει το ΜΒΑ του πανεπιστημίου του Λέστερ.

Εχει εργαστεί σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες, ενώ έχει θητεύσει ως γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως ειδικός γραμματέας Εποπτείας Αγοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο Στέλιος Κονταδάκης είναι εκπαιδευτικός, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση» του Πάντειου Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου.

Εχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Συλλόγου Δασκάλων, Νηπιαγωγών Αγίων Αναργύρων και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής την περίοδο 2002-2006.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Μπρατάκος σπούδασε παραγωγή και διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην πολιτική οικονομία στο London School of Economics and Political Science.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, το 2017 εξελέγη αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ και τον Ιανουάριο του 2019 ανέλαβε τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Εξάλλου, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει υποδιευθύντρια του γραφείου του στη Βουλή η Ελίνα Κυπραίου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Κοινοβούλιο.

Πρόκειται για την κόρη της στενής συνεργάτιδος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Σάκης Κυπραίου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα