Markopoulo Park: Οκτώ δυνατές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Η έβδομη ιπποδρομία, το Κύπελλο Ακροπόλεως, κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής (18:00)Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park, πριν από τις διακοπές του Αυγούστου, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 4 Αυγούστου 2019 ξεκινά στις 18:00 και περιλαμβάνει οκτώ συναρπαστικές κούρσες, στις οποίες θα πάρουν μέρος 57 καθαρόαιμοι ίπποι.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην έβδομη ιπποδρομία, το Κύπελλο Ακροπόλεως. Θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.575 μέτρων με τη συμμετοχή πέντε ίππων.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν η έκτη και η όγδοη ιπποδρομία, στις οποίες θα πάρουν μέρος από δέκα ίπποι.

Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV. Η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Το τζακ ποτ στο Σκορ 6 θα μοιράσει πάνω από 50.000 ευρώ

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε στο Σκορ 6 (πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι νικητές αναμένεται να μοιραστούν πάνω από 50.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο Σκορ 4 (πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες), από την πρώτη έως την τέταρτη ιπποδρομία και από την πέμπτη έως την όγδοη ιπποδρομία.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή), λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Το Markopoulo Park ετοιμάζεται να υποδεχτεί και αυτή την Κυριακή όλη την οικογένεια, με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι μικροί επισκέπτες μπορούν να κάνουν ιππασία με πόνυ, να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να απολαύσουν το παγωτό τους.

Στο Family Club, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο στον πέμπτο όροφο, με εντυπωσιακή θέα, προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα