Ο Κινέζος πρωθυπουργός έκανε αυτό που απέφυγε ο Κυριάκος

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 10 μέρες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο στη διάρκεια της οποίας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Ανγκελα ΜέρκελΗ Γερμανίδα καγκελάριος λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας (με το τρέμουλο) που αντιμετωπίζει παρέμεινε καθιστή στη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των δύο χωρών και ο Έλληνας πρωθυπουργός ακολούθησε το παράδειγμά της.

Την περασμένη Παρασκευή στη Γερμανία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης βρέθηκε ο Λι Κεκιάνγκ, ο πρωθυπουργός της Κίνας. Μόνο που αυτός κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων, και παρά το γεγονός ότι η Μέρκελ παρέμεινε καθιστή, στάθηκε όρθιος σε στάση προσοχής στο άκουσμα του εθνικού ύμνου της χώρας του.

Προφανώς η 65χρονη καγκελάριος δεν έδειξε κανένα σημάδι ενόχλησης στην αυτονόητη κίνηση του Κινέζου πρωθυπουργού, ο οποίος απλώς έκανε αυτό που κάθε πατριώτης οφείλει να κάνει – πολλώ δε μάλλον αν ταυτόχρονα έχει εκλεγεί σε ένα από τα κορυφαία αξιώματα της πατρίδας του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα