Άλλες πέντε γυναίκες θύματα του δράκου της Κρήτης

Καταγγέλλουν απόπειρα βιασμού και δολοφονίαςΑκόμα πέντε γυναίκες, μία Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, είχαν πέσει θύματα του δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον, Γιάννη Παρασκάκη, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Μάλιστα, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι υπήρχε καταγγελία εναντίον του λίγο καιρό πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στην Κρήτη, οι τέσσερις γυναίκες από το εξωτερικό ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η πέμπτη γυναίκα, Ελληνίδα, κατέθεσε ότι ο 27χρονος νεαρός, ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο, την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες προτού διαπράξει τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον.

Τον αναγνώρισαν

Σημειώνεται ότι οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από αυτές δεν κατήγγειλε βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει είναι αυτή της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον, την οποία κατηγορείται ότι βίασε και στη συνέχεια πέταξε στη σπηλιά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα