Σάλος από τη (χυδαία) χειρονομία Τούρκου ηθοποιού στον Ιερό Βράχο

Με τον αέρα του μεγάλου σταρ -που... δεν είναι!- έφτασε στη χώρα μας τη Δευτέρα ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν...

... ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός θεός», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Στα «κατορθώματά» του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας ήταν όχι μόνο το γεγονός ότι έστησε τον κόσμο ο οποίος τον περίμενε σε πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του (είπαμε, μεγάλος σταρ γαρ!), αλλά και πως φωτογραφήθηκε με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και την ελληνική σημαία να κυματίζει πίσω του με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, μια χειρονομία που άφηνε πολλά υπονοούμενα!

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τη χαρακτήρισαν προκλητική, άκομψη και άσεμνη. Μάλιστα, ο σάλος που προκλήθηκε έφτασε στα αυτιά του Γιαμάν, ο οποίος βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και πως θα έπρεπε να έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι θα έκανε ποτέ μια τέτοια κίνηση.

Δικαιολογήθηκε, μάλιστα, λέγοντας ότι απλώς ετοιμαζόταν να ανεβάσει τα γυαλιά του, τα οποία του έπεφταν από το πρόσωπο, όπως κάνει πολύ συχνά και στη σειρά.

Προηγουμένως, το βράδυ της Δευτέρας ο Τούρκος ηθοποιός έστησε δύο ώρες τους θαυμαστές του και τους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του στο κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός προς τιμήν του.

Συγκεκριμένα, η ώρα προσέλευσης ήταν στις 7.30 το βράδυ και ο 30χρονος έφτασε στις 9.30 το βράδυ. Βέβαια, είχε έτοιμη και αυτή τη φορά τη δικαιολογία, αναφέροντας πως καθυστέρησε επειδή έδινε συνέντευξη!