Creta Farm: Στα άκρα ο εμφύλιος!

Καταγγελίες ότι τα αδέλφια Δομαζάκη πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, που τελικά διεκόπηΌχι μόνο δεν βρέθηκε λύση στο χρονίζον πρόβλημα της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms, η οποία λόγω χρεών αντιμετωπίζει το φάσμα της διάλυσης, αλλά χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα στη χθεσινή γενική συνέλευση. 

Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, εις εκ των μετόχων, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, φέρεται ότι κινήθηκε απειλητικά και πως άσκησε βία στον έτερο μέτοχο και αδελφό του Μάνο Δομαζάκη, ο οποίος και διατελεί πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση της Creta Farm Α.Ε. αναφέρονταν τα εξής: «Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Γ.Σ. της εταιρίας Creta Farm A.E. την 26η Σεπτεμβρίου 2019, σε συνέχεια της διακοπείσας για την ως άνω ημέρα συνεδρίασης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, στην έδρα της εταιρίας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αναγνώσει επιστολή του Προέδρου της Γ.Σ. κ. Πλάτωνος Νιάδη, ο οποίος είχε ανυπέρβλητο προσωρινό κώλυμα να παραστεί στη γενική συνέλευση.

Τότε επιχείρησαν να καταλάβουν πραξικοπηματικά το προεδρείο ο μέτοχος κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, χειροδικώντας κατά του Προέδρου του Δ.Σ., με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εντάσεις που καθιστούσαν αδύνατη τη συνέχιση της Γ.Σ., η συνεδρίαση της οποίας διεκόπη και εξ αυτού του λόγου με απόφαση του Προέδρου της Γ.Σ. και του προέδρου του Δ.Σ. για τις 3 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, στον ίδιο ως άνω χώρο».

Ένα από τα βασικά θέματα της γενικής συνέλευσης ήταν η αλλαγή της διοίκησης της Creta Farms, θέμα το οποίο απασχόλησε τη συνέλευση της Δευτέρας, η οποία διήρκεσε περισσότερες από 10 ώρες, αφού έπρεπε να καταμετρηθούν οι ψήφοι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε χθες ο Τάκης Δομαζάκης, η διοίκηση της Creta Farms σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης, τον κ. Νιάδη, απέκρυψε έγγραφο μετόχου, το οποίο μάλιστα είχε σταλεί μέσω θεματοφυλακής της HSBC, και επικύρωσε ουσιαστικά την ανύπαρκτη εξουσιοδότηση, προκειμένου να αλλοιώσει τη σύνθεση της διακοπείσας γενικής συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, ώστε να διατηρήσει παράνομα την πλειοψηφία του σώματος ο Εμ. Δομαζάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα