Ξέσπασε άγρια βεντέτα ΚΚΕ-Μπογδάνου

Ο βουλευτής έδωσε το όνομα του καρατέκα και ο Περισσός τον κατηγορεί για χαφιέΟ σάλος που προκλήθηκε από την απίστευτη επίθεση διαδηλωτών του ΠΑΜΕ κατά αστυνομικού με κλοτσιές καρατέκα έχει προκαλέσει βεντέτα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στο ΚΚΕ. 

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος μέσω του λογαριασμού του στο facebook αποκάλυψε τα στοιχεία ενός διαδηλωτή, ο οποίος είχε χτυπήσει τον αστυνομικό με τέτοιο τρόπο, που είχε αφήσει το Πανελλήνιο με ανοιχτό το στόμα.

Ο κ. Μπογδάνος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο δράστης της “εντυπωσιακής” επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ».

«Έκρηξη»

Αυτή η κίνηση του κ. Μπογδάνου να δώσει στη φόρα τα στοιχεία του διαδηλωτή προκάλεσε την έκρηξη οργής του Περισσού, που έσπευσε να απαντήσει κάνοντας λόγο για χαφιεδίστικου τύπου δημοσίευση.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα; Αφού η κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

O βουλευτής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ επανήλθε ξανά μέσω του facebook. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διερωτήθηκε εάν ο Περισσός διαψεύδει, καταδικάζει, επικροτεί τη συγκεκριμένη επίθεση.

Ο δημοσιογράφος όμως δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε τις αναρτήσεις λέγοντας ότι ο διαδηλωτής είναι δημόσιο πρόσωπο ως μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ και υποψήφιος του ΚΚΕ στη Θήβα.

«Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα» συνέχιζε ο βουλευτής.

Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα του με το Κομμουνιστικό Κόμμα περιέχει ως και το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ τις δεκαετίες του ’30 και του ’40 Νίκο Πλουμπίδη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα