Σοβαρότης μηδέν από τους Συριζαίους

Την ώρα που κρινόταν η τύχη της προανακριτικής, η βουλευτής έβγαζε selfies με Παππά και Γιαννούλη!Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η συριζαϊκή πολιτική τάξη κατεβαίνει δέκα δέκα τα σκαλιά της ανυποληψίας, αγγίζοντας τα όρια του γελοίου, πότε με τις «πολακιάδες», πότε με τα γεμιστά της Θεανώς, κ.λπ. Για άλλη μια φορά, όμως, αυτό το διαπιστώσαμε στην προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή με τις selfies της Κατερίνας Νοτοπούλου. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -«στον κόσμο της», κατά το κοινώς λεγόμενο- επιδόθηκε σε… χαριτωμενιές την ώρα που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μια ιδιαιτέρως σοβαρή διαδικασία, η οποία εν τέλει ως προέκταση ακουμπά στο μείζον ζήτημα της διαφθοράς σε αυτόν τον έρημο τόπο.

Με ανόητα σχόλια, όπως «Bla bla» και «Μάθαμε την αλήθεια για τον Ρασπούτιν #ότιναναι #λίγη ντροπή δεν έχουν», η κυρία Νοτοπούλου «έντυνε» δύο selfies από τα έδρανα – η μία με τον Νίκο Παππά και η δεύτερη με τον έτερο συνάδελφό της Χρήστο Γιαννούλη. Απαντες -τρομάρα τους!- ήταν χαμογελαστοί και με χαζοχαρούμενη διάθεση.

Τα selfie ενσταντανέ της βουλευτού συνιστούν στην πραγματικότητα ωμή απαξίωση του Κοινοβουλίου και αποδομούν όσα υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρητικά ένας από τους λόγους που αναδείχθηκε στην εξουσία ήταν το αίτημα περί κάθαρσης.

Με την Κατερίνα Νοτοπούλου, τον Νίκο Παππά και το άλλο πολιτικό «φρούτο» από τη Θεσσαλονίκη, τον Χρήστο Γιαννούλη, το μόνο βέβαιο είναι ότι η διαπλοκή μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα