ΟΝΝΕΔ Πεντέλης και εποικισμός

Η κυβέρνηση σκοπεύει να μετατρέψει και τα Μελίσσια Αττικής σε hot spot, εγκαθιστώντας σε πτέρυγα του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο κυβερνητικό σχέδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «εκστρατεία μίσους» τη διαμαρτυρία της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Εντυπωσιακό είναι ότι στην επίθεση εναντίον της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης συμμετείχε και η ΟΝΝΕΔ! Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να εξωθηθεί σε παραίτηση η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ ανέφερε τα εξής: «Πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έλαβε την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, την οποία και έκανε δεκτή. Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες».

Η διοίκηση της ΟΝΝΕΔ έσπευσε να δηλώσει υποταγή στη νεοταξική γραμμή επιβολής του ισλαμικού εποικισμού της χώρας, υποσχόμενη την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος εκείνων που υπερασπίζονται τα αυτονόητα: τον τόπο τους, τον τρόπο της ζωής τους και τον ελληνικό πολιτισμό. Η ΟΝΝΕΔ -και προφανώς και η Νέα Δημοκρατία- θεωρεί σημαντικότερο από τον εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα του κράτους την πολιτική ορθότητα και τα τοξικά νέφη των παγκοσμιοποιητικών ιδεολογημάτων.

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης έπραξε το σωστό. Οποιαδήποτε πειθαρχική κύρωση από μια κομματική νεολαία, όπως η ΟΝΝΕΔ, δεν είναι τίποτα μπροστά στο εθνικό καθήκον και στην προσωπική αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

Είναι καταγέλαστο και αξιοκατάκριτο να ανέχονται νέοι άνθρωποι την κατάληψη της πατρίδας μας από ισλαμιστές εποίκους. Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε αφελείς να καλοδέχονται στις χώρες, τις πόλεις και στις σχολικές αίθουσες, όπου βρίσκονται τα παιδιά τους, διάφορους έφηβους, αλλά και ενήλικους βετεράνους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που είχαν την ιδιότητα των «ασυνόδευτων ανηλίκων».

Εδώ είναι Ελλάδα. Την πατρίδα μας δεν την ελευθερώσαμε για να τη χαρίσουμε σε τρίτους ούτε για να τη χάσουμε κρατώντας τα προσχήματα. Αφεντικά στον τόπο τους είναι οι Ελληνες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα