Σκιά του εαυτού του ο Αντώνης Σαμαράς

Η πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα έχει επιβαρύνει την εξωτερική εικόνα τουΣαν σκιά του εαυτού του εμφανίστηκε τις προάλλες στη βάφτιση του Κεραμέως Jr ο Αντώνης Σαμαράς. 

Φίλοι και γνωστοί του, που είχαν καιρό να τον δουν γιατί είναι αλήθεια ότι έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του -ούτε στον αγαπημένο του «Βασίλη» στην Κηφισιά δεν πάει τόσο συχνά πλέον- ανησύχησαν.

Όμως, ευτυχώς, η υγεία του είναι καλή. Για όσους βέβαια έχουν ιδιαίτερη γνώση του ψυχισμού του, η εικόνα που παρουσίασε σε ένα χαρμόσυνο γεγονός οφείλεται μάλλον στην πίεση που δέχεται, ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο, αφού οι όποιοι σχεδιασμοί του δεν φαίνεται να του βγαίνουν.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές ομιλούν για ναυάγιο και της τελευταίας του «ριξιάς», που είναι η Προανακριτική για τη Novartis. Σε αυτή δε την ιστορία κινδυνεύει όχι μόνο οφέλη να μην έχει, αλλά να βγει πιο τραυματισμένος απ’ ό,τι και ο πιο άσπονδος φίλος του θα φανταζόταν.

Ρουκέτες

Τόσο οι ρουκέτες με νόημα από την πλευρά Παπαγγελόπουλου στη Βουλή και στον ANT1 όσο και συγκεκριμένα πρόσωπα που φιγουράρουν στην προς κλήση λίστα μαρτύρων ίσως να φωτίσουν άγνωστες και ιδιαιτέρως δυσάρεστες πτυχές του παρελθόντος.

Βέβαια, ο θυμόσοφος λαός έχει για όλα ένα γνωμικό: «Οποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα».

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί αυτό με τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος με τόσο κόπο έσβησε το παρελθόν του και ανέβηκε στην κορυφαία βαθμίδα της πολιτικής ζωής της χώρας. «Σφουγγάρι» (αγαπημένη του έκφραση) δεν βρίσκεις δεύτερη φορά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα