Καταγγελίες Βελόπουλου για τα λεφτά στους μετανάστες!

Αποκάλυψε με έγγραφα του υπ. Άμυνας ότι τα μισά χρήματα που δίνονται προέρχονται από τους Έλληνες φορολογουμένουςΣτην καταγγελία ότι «ο ελληνικός λαός φορολογείται για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας» προχώρησε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. 

Σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής και επικαλούμενος απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας σε ερώτησή του, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ως Ελληνική Λύση να διαψεύσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία! Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Εχουμε απάντηση από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού».

Και συνέχισε: «Ο ελληνικός λαός φορολογείται, με βάση τα έγγραφα των υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι, βάσει των εγγράφων που έχουμε μπροστά μας, ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών. Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ».

Κατά τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, «τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί τέσσερα άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένειά του δίδονται μόνο για τη χώρα μας. Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία, θα παραμείνουν εδώ, δυστυχώς».

Για την ΑΣΟΕΕ

Με αφορμή, εξάλλου, τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Βελόπουλος κατήγγειλε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 ότι με την παρουσία τους σε αυτά προβοκάρουν για συνέχιση των επεισοδίων. Το κόμμα του, όπως είπε, προτείνει «να κλείσουν τα πανεπιστήμια από σήμερα και για 10 ημέρες και αν συμβεί το παραμικρό, όλοι να συλλαμβάνονται και όσοι κάνουν ζημιές να δημεύεται η περιουσία τους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα