Σκοπιανός και δύο Τούρκοι ήθελαν να ανατινάξουν τη Γερμανία

Ήθελαν να σκορπίσουν τον τρόμο πνίγοντας στο αίμα πόλεις της Γερμανίας…… στο όνομα του Αλλάχ και βέβαια του Ισλαμικού Κράτους! Ο λόγος για τους τρεις οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης, έναν 24χρονο Γερμανό που κατάγεται από τα Σκόπια και δύο Τούρκους υπηκόους, ηλικίας 21 και 22 ετών, που συνελήφθησαν στη διάρκεια μεγάλης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Οφενμπαχ, όπως μετέδιδαν χθες τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία της Φρανκφούρτης, οι τρεις συλληφθέντες σχεδίαζαν να προκαλέσουν μακελειό με όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, χρησιμοποιώντας εκρηκτικά και όπλα, ενώ στο παρελθόν -όπως έγινε γνωστό- είχαν ορκιστεί πίστη και αφοσίωση στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο εσχάτως απέκτησε νέο αρχηγό, έπειτα από την εξόντωση του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ειδικότερα, ο 24χρονος που συνελήφθη και λογίζεται ως ο αρχηγός του πυρήνα των τζιχαντιστών κατηγορείται, μεταξύ άλλων, και για το γεγονός ότι είχε ήδη προμηθευτεί υλικά για την κατασκευή βομβών, καθώς και για το ότι αναζητούσε τρόπους να αποκτήσει όπλα μέσω του διαδικτύου.

Όπως είναι αναμενόμενο, η επιστροφή τζιχαντιστών από τη Συρία και το Ιράκ στη Γερμανία έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, ενώ η Τουρκία συνεχίζει τις απελάσεις τρομοκρατών σε χώρες της Ευρώπης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα