Οι 95 απαντήσεις στην προπαγάνδα

Γροθιά στην ψευδεπίγραφη «πολιτική ορθότητα» αποτελεί το ψήφισμα των 95 προσωπικοτήτων για το Μεταναστευτικό, το οποίο δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο η «δημοκρατία».

Η αξία του ψηφίσματος αυτού είναι πολλαπλή. Δεν είναι, όμως, μόνο το περιεχόμενό του και τα μηνύματα που στέλνει, οι κίνδυνοι που επισημαίνει. Εχει παράλληλα τεράστια σημασία και το γεγονός ότι τα πρόσωπα που με σθένος και παρρησία το υπογράφουν έχουν αξιοζήλευτες επιστημονικές και κοινωνικές περγαμηνές. Πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, νομικοί, καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαρτίζουν τη λίστα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πατρίδα και την κοινωνία. Καθένας εξ αυτών συγκαταλέγεται στην «πρώτη Εθνική» του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται. Ανήκει σε ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν η επιστήμη, ο χώρος και το επάγγελμά του. Είναι, με άλλα λόγια, 95 διαμάντια του πνεύματος, της επιστήμης και της καταξίωσης που κάνουν υπερήφανη τη χώρα μας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Είναι ξεχωριστοί άνθρωποι, επιστήμονες, διανοούμενοι.

Έως τώρα η κυρίαρχη προπαγάνδα φρόντιζε διόλου τυχαία να λοιδορεί και να χλευάζει όσους υψώνουν ανάστημα και αντιδρούν στο φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης και των απειλών που συνεπάγεται για την Ελλάδα μας. Σκόπιμα και μεθοδευμένα επιχειρείται τα τελευταία χρόνια η απόλυτη ενοχοποίηση κάθε φωνής, είτε ατομικής είτε συλλογικής, που διαμαρτύρεται και αντιστέκεται. Με μεθόδους τρομοκράτησης και εκφοβισμού θέλουν να αδρανοποιήσουν τουλάχιστον (αν όχι να το υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου) το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που στέκεται απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο. Και όχι μόνο αυτό. Η ίδια προπαγάνδα επιδιώκει, με κάθε ύπουλο τρόπο, να αποδώσει στην κοινωνία που αντιδρά διάφορους χαρακτηρισμούς περί ακραίων, εθνικιστών κ.λπ., αλλά και να εμφανίσει την ίδια αυτή κοινωνία και τους εκφραστές της ως δήθεν… β’ διαλογής.

Οι 95 προσωπικότητες που υπογράφουν το ψήφισμα «κόλαφο» προς τις πολιτειακές και πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας και της Κύπρου καταρρίπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τον μύθο αυτό. Δείχνουν σε όλους τους «δικαιωματιστές» της ψευτοδιανόησης και του εθνομηδενισμού ότι στη μεγάλη μάχη για να προστατευτεί η Ελλάδα από το υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα, όπως εξελίσσεται, της παράνομης μετανάστευσης υπάρχει και η πνευματική πρωτοπορία που μπαίνει πια μπροστά. Χωρίς κομματικά χρώματα και ετικέτες αλλά με πάθος και πραγματική αγωνία για το έθνος και την κοινωνία μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα