Αμετανόητος ο πρίγκιπας Άντριου για τον Επστάιν

Δεν έπεισε κανέναν η συνέντευξή του στοBBC τόσο για τη ζημιά στο παλάτι όσο και για τη σεξουαλική επαφή με τη ΡόμπερτςΓια τη σχέση του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν και τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που τον είχε καταγγείλει ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του όταν ήταν ανήλικη, μίλησε ο πρίγκιπας Αντριου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο BBC, η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο το βράδυ έπειτα από άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία εμφανίζεται πεπεισμένη ότι ο δευτερότοκος γιος της λέει την αλήθεια.

Ο Βρετανός πρίγκιπας, όγδοος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, υπερασπίστηκε τη φιλία του με τον Eπστάιν, όπως είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο, δύο εβδομάδες αφότου ο δισεκατομμυριούχος χρηματιστής είχε δώσει τέλος στη ζωή του, στο κελί του στη Νέα Υόρκη.

Όπως εξήγησε, η γνωριμία του με τον Eπστάιν ήταν ιδιαίτερα επωφελής για τον ίδιο, την εποχή που είχε βάλει τέλος στην καριέρα του στο Ναυτικό και είχε ξεκινήσει μια καινούργια στον χώρο του εμπορίου και της βιομηχανίας. Ο Αντριου, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις του με τον Επστάιν μπορεί να έφεραν σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν έβλαψαν την υπόληψη της βασίλισσας.

Ο πρώην βασιλικός χρονογράφος του BBC Πίτερ Χαντ, πάντως, δήλωσε ότι η συνέντευξη αυτή, η οποία κατά τη γνώμη του πλήττει τη βασίλισσα, απεικονίζει μια «παθογένεια» στους κόλπους της βρετανικής μοναρχίας. Κατά τη γνώμη του, ο μεγαλύτερος αδελφός του Κάρολος θα έπρεπε να έχει το θάρρος να του πει «να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή».

Νέα άρνηση

Μιλώντας για την υπόθεση της -ανήλικης τότε- Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ο πρίγκιπας Αντριου αρνήθηκε εκ νέου ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. «Μπορώ να σας πω κατηγορηματικά ότι δεν συνέβη» απάντησε, αναφερόμενος στην κατηγορία που του απηύθυνε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς ότι εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του όταν ήταν 17 ετών, στο Λονδίνο το 2001 και στη συνέχεια άλλες δύο φορές στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Τζέφρι Επστάιν στην Καραϊβική.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, την επόμενη ημέρα, ήταν κόλαφος για τον 59χρονο γαλαζοαίματο. Μεταξύ άλλων, ειρωνεύτηκαν και το άλλοθι που ο πρίγκιπας Άντριου αντέταξε στην καταγγελία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, λέγοντας ότι την ημέρα των γεγονότων του 2001 στο Λονδίνο εκείνος βρισκόταν σε πιτσαρία της Pizza Express του Γουόκιν, μιας πόλης νότια του Λονδίνου, μαζί με μία από τις κόρες του, μέρος όπου δεν συχνάζουν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα