Έπιασε πάτο η πανάκριβη εκπομπή της Όλγας Τρέμη

Στο 2,2% το ποσοστό της τηλεθέασης

«Πάτωσε» η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ολγας Τρέμη «10» στην ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας, που είχε καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα. Η τηλεθέαση κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, έως και στο… πάτωμα των μετρήσεων. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εκπομπή της Ολγας Τρέμη κινήθηκε ιδιαίτερα χαμηλά, με ποσοστό 2,2% στο γενικό σύνολο και μόλις 1,1% στο δυναμικό κοινό. Και αναρωτιέται κανείς εάν έπιασαν τόπο τα χρήματα των Ελλήνων που χρηματοδοτούν την ΕΡΤ για να κάνει τέτοιου είδους πανάκριβες παραγωγές.

Γιατί μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη, η οποία μάλιστα κατάφερε να χάσει κοινό από αυτό που παρακολουθούσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που προηγήθηκε.

Ισχυρισμοί

Την τηλεθέαση, βεβαίως, δεν έσωσε ούτε ο καλεσμένος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος επιχείρησε να δικαιολογήσει τον ρόλο του ως κεντρικός τραπεζίτης και να αποποιηθεί των ευθυνών, όπως και να συνταχθεί με την άποψη ότι το σκάνδαλο της Novartis δεν είναι σκάνδαλο, αλλά πολιτική σκευωρία. 

Γιατί άραγε; Η εκπομπή ήταν μια από τα ίδια, άνευρη και χωρίς ουσία για το τηλεοπτικό κοινό. Τα προσχήματα έσωσε με τις παρεμβάσεις και τα σχόλιά του ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα