«Δεκάρι» σε κύκλωμα ναρκωτικών

Εγκέφαλος σπείρας που διακινούσε έναν τόνο χασίς και όπλα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Σέρχιο ΚόκεΣοκ προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αρη Σέρχιο Κόκε για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την ισπανική αστυνομία.

Ο πρώην άσος του Αρη και της Βέροιας από την Ισπανία, μάλιστα, φέρεται ότι ήταν το ηγετικό στέλεχος της τεράστιας αυτής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

Η ισπανική αστυνομία τον θεωρεί εγκέφαλο του κυκλώματος και γι’ αυτόν τον λόγο η μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Μάλαγα, Γρανάδα και Σεβίλη έφερε την κωδική ονομασία «Maskoke».

Συνολικά, η αστυνομία πραγματοποίησε 11 επιδρομές σε σπίτια και άλλους χώρους για να ολοκληρώσει την επιχείρησή της και προχώρησε στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο κύκλωμα συμμετείχε και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Live σύλληψη

Η σύλληψη του Κόκε έγινε χθες το πρωί στο σπίτι του στην Εστεπόνα, σε μια τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας στην Ισπανία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 150 αστυνομικοί. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη στους Ισπανούς αστυνομικούς είναι ότι από όλη την έρευνα σε διάφορα σπίτια και κρησφύγετα της οργάνωσης εντόπισαν περίπου έναν τόνο χασίς και όπλα.

Εκτός από την τεράστια αστυνομική δύναμη, η σύλληψη του Σέρχιο Κόκε έγινε σε απευθείας μετάδοση από όλα τα ισπανικά δίκτυα, με πάνοπλους αστυνομικούς να κουβαλούν κούτες με χασίς και όπλα, ενώ λίγο αργότερα έβγαλαν σιδεροδέσμιο και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε καλύψει το κεφάλι του με μία κουκούλα.

Ο Σέρχιο Κόκε είχε γράψει ιστορία στη Super League με τη φανέλα, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Αρη Θεσσαλονίκης, ενώ είχε αγωνιστεί στη Μάλαγα, στη Μαρσέιγ, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στους Χιούστο Νταϊνάμο και στην Μπλούμινγκ, στη Βολιβία. Στον Αρη αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2011, σημειώνοντας 138 συμμετοχές και 30 γκολ στο πρωτάθλημα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα