Προεδρική οργή για τη δήθεν καρδιακή προσβολή

Πλήθος φημών για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε η ξαφνική επίσκεψή του σε ιατρικό κέντρο της Ουάσινγκτον το περασμένο Σάββατο Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καρδιακή προσβολή, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τις φήμες και είπε ότι επρόκειτο για μια απλή επίσκεψη ρουτίνας.

«Ο Τύπος σε αυτή τη χώρα είναι επικίνδυνος», «Πήγα για μια ιατρική επίσκεψη. Επιστρέφω και η σύζυγός μου μού λέει: “Αγάπη μου, καλά; Τι συνέβη; Λένε ότι έπαθες καρδιακή κρίση» είπε οργισμένος ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με υπουργούς του. Ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ, διευκρίνισε με ανακοίνωση πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποίησε το Σάββατο μια προβλεπόμενη ιατρική επίσκεψη ρουτίνας. Παρά τις εικασίες, ο πρόεδρος δεν αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και δεν διαγνώστηκε ούτε δέχτηκε θεραπεία για επείγοντα ή οξεία προβλήματα. Ωστόσο, το γεγονός πως η επίσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί και πραγματοποιήθηκε μόλις εννέα μήνες μετά την προηγούμενη ήγειρε ερωτήματα.

Αν και το 2018 ο τότε γιατρός του Τραμπ, ο Ρόνι Τζάκσον, είχε παραχωρήσει μια ασυνήθιστα λεπτομερή συνέντευξη Τύπου για την υγεία του προέδρου, κατά την οποία είχε εκθειάσει τα «απίστευτα καλά γονίδια» του Τραμπ, πρώην γιατρός του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε για τον Τραμπ πως η ανικανότητά του να βρει συχνά τις κατάλληλες λέξεις μπορεί να είναι αποτέλεσμα μικρών εγκεφαλικών επεισοδίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα