Καραμανλής: Πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του!

Ο πρώην πρωθυπουργός παρέστη χθες σε εκδήλωση ιστορικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ της περιόδου 1974Πληθαίνει τις δημόσιες εμφανίσεις και παρεμβάσεις του ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος χθες το απόγευμα παρέστη σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου έλαβε χώρα εκδήλωση με παλαιά ιστορικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ, και συγκεκριμένα της περιόδου του 1974. 

Σε συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων κινήσεών του, ο πρώην πρωθυπουργός επεδίωξε για ακόμη μία φορά να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, και δη με πρόσωπα που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση και την ανάπτυξη της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, να ακούσει τις απόψεις και τις προτάσεις τους και να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους.

Είναι ένα ακόμα δείγμα ότι ο κ. Καραμανλής έχει επιλέξει να δηλώνει «παρών» και να βγαίνει μπροστά, είτε με ομιλίες-παρεμβάσεις είτε με επαφές με «γαλάζια» στελέχη, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και παρά τις εσκεμμένες και ψευδείς διαρροές περί πολιτικής απόσυρσής του.

Τη χθεσινή εκδήλωση φέρεται ότι συντόνισε ο Αγγελος Μοσχονάς. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε δύο σημαντικές ομιλίες και ίσως ακολουθήσει ακόμα μία, στη Σχολή Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστόνη.

Την Κυριακή θα μεταβεί στην Ξάνθη, προκειμένου να παραστεί στην επίσημη τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου. Την εκδήλωση, που διοργανώνει το Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα