Ανταμοιβή, γιατί πώς αλλιώς;

Όλο και πιο συχνή γίνεται η χρήση του «πλαστικού χρήματος» και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις πλέον υποχρεωτική. Το πλήθος των συναλλαγών που γίνονται με κάρτα μπορεί πλέον να αφήνει ένα επιπλέον κέρδος στον χρήστη της, πέρα από την προμήθεια αγαθών ή υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα μέσα από το πρόγραμμά της go4more επιβραβεύει τους κατόχους της κάρτας της κάθε φορά που κάνουν μια αγορά.  Βενζίνη στο αυτοκίνητο, αγορά ηλεκτρικών ειδών, εισιτήρια για τον κινηματογράφο, ο λογαριασμός σε ένα εστιατόριο μπορούν να μας αφήσουν κέρδος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά πιστωτική, χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Μάλιστα, με το go4more μπορούμε να κερδίζουμε για τις καταθέσεις μας, για την αποπληρωμή κάθε δόσης του δανείου μας και για κάθε άλλο τρόπο με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή με την τράπεζα, φυσικά ή ηλεκτρονικά. Με το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, της Εθνικής Τράπεζας, ο πελάτης ανταμείβεται για κάθε κίνησή του, καθώς φαίνεται ότι για την Τράπεζα μετράει κάθε σημείο της σχέσης μαζί του και όχι μόνο η χρήση των καρτών.

Η ανταμοιβή αυτή πραγματοποιείται με τη μορφή πόντων, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν ως χρηματική έκπτωση με αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.  Ακόμη, το go4more, θέλοντας να επιβραβεύει διαρκώς τους πελάτες της Τράπεζας, οργανώνει συστηματικά μηνιαίες προσφορές, χάρη στις οποίες τα μέλη του προγράμματος κερδίζουν πολλαπλάσιους πόντους με τις αγορές τους σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις κάθε φορά, πληρώνοντας έτσι λιγότερα χρήματα κατά τις αγορές τους σε αυτές.

Το go4more, επομένως, αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο διαρκούς ανακούφισης των αγορών μας και του εβδομαδιαίου αλλά και καθημερινού προϋπολογισμού μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα