Η εγκληματικότητα των «ευπαθών»

Ηρθαν στην Ελλάδα για να βιάσουν, να κλέψουν, να ληστέψουν, να πουλήσουν ναρκωτικά. Αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός των αλλοδαπών που συνθέτουν τα στατιστικά της εγκληματικότητας, τα οποία τηρεί η ΕΛ.ΑΣ. και δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Σε απόλυτους αριθμούς, η εγκληματικότητα των «ευπαθών», αυτών που είναι τα αγαπημένα παιδιά των νεοταξιτών πολεμίων των εθνικών κρατών, σχεδόν ισοφαρίζει εκείνη των Ελλήνων και σε κάποιες περιπτώσεις την ξεπερνά – αν και υποτίθεται ότι οι αλλοδαποί δεν ξεπερνούν σε ποσοστό το 10% του συνολικού πληθυσμού.

Οπως έγραψε το newsbreak.gr, το δεκάμηνο (Ιανουάριος – Οκτώβριος 2019) «πραγματοποιήθηκαν 62.883 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 33.729 αφορούσαν ημεδαπούς και οι 29.154 αλλοδαπούς. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στους βιασμούς, όπου οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν είναι περισσότεροι από τους Ελληνες (55 αλλοδαποί – 37 ημεδαποί). Οι συλληφθέντες για ανθρωποκτονία ανήλθαν σε 137 (80 ημεδαποί – 57 αλλοδαποί). Κατά το διάστημα αυτό, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 9.019 συλλήψεις (5.407 ημεδαποί – 3.612 αλλοδαποί) για κλοπές – διαρρήξεις και σε 1.077 συλλήψεις (656 ημεδαποί – 421 αλλοδαποί) για ληστείες».

Κοινή αίσθηση στην Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο του δυτικού κόσμου είναι ότι σημαντικό ποσοστό εκείνων που αποφασίζουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα ανεπτυγμένης χώρας δεν θέλει να εργαστεί για τη βελτίωση της ζωής του ούτε έχει σκοπό να ενσωματωθεί στην κοινωνία υποδοχής και σε ένα διαφορετικό πολιτισμικό μοντέλο. Απλώς, μπουκάρουν με το έτσι θέλω στις χώρες προορισμού και αρχίζουν να παίρνουν ό,τι τους… γυαλίσει – είτε αυτό επιτρέπεται είτε όχι.

Ολα αυτά τα πράττουν ελαφρά τη καρδία, γνωρίζοντας την αυτοσυγκράτηση των κατασταλτικών δυνάμεων η οποία χαρακτηρίζει τα δημοκρατικά κράτη, αλλά και τη «μεταναστολαγνεία» που χρυσοπληρώνουν σκοτεινές φυσιογνωμίες παγκοσμιοποιητών, όπως ο Τζορτζ Σόρος. Ετσι, προσπαθούν να επιβάλουν την παρουσία και τις συνήθειές τους διά της βίας.

Σε αυτές τις προκλήσεις της ζωής η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο με την πολιτική. Και θα δοθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα