«Αυτοκτονία» Τσίπρα με ΓΑΠ για πρόεδρο!

Φουντώνει η φημολογία που θέλει να ρίχνει στο τραπέζι το όνομα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚΜε πολιτική αυτοκτονία του ίδιου και του κόμματός του θα ισοδυναμούσε για τον Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οσο παράδοξο κι αν ακούγεται, τα τελευταία εικοσιτετράωρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα -τα οποία δεν έχουν διαψευστεί από την Κουμουνδούρου- που θέλουν τον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι το όνομα του μοιραίου πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να φημίζεται για την εύκολη… προσαρμοστικότητά του στις εξελίξεις, ωστόσο μια τέτοια σπασμωδική κίνηση -η οποία μοναδικό στόχο έχει την εξόντωση του Κινήματος Αλλαγής- θα οδηγούσε ενδεχομένως στην εξαφάνιση του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι και ο πρόεδρος του κόμματος αλλά και τα απανταχού στελέχη μέχρι πρότινος διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου προσωπικά μάς έβαλαν στη μέγκενη των Μνημονίων και τους ασκούσαν δριμεία κριτική.

Βεβαίως, οι αναφορές αυτές έχουν εκλείψει προσφάτως, λόγω της περιβόητης διεύρυνσης προς την Κεντροαριστερά, αλλά και της ενσωμάτωσης στον ΣΥΡΙΖΑ πληθώρας στελεχών που συμμετείχαν και στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Πάντως, λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλει τον κ. Τσίπρα να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για το ύπατο αξίωμα έριξε και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος εκτίμησε ότι «σαφέστατα θα είναι ένας καλός Πρόεδρος». «Αν τον προτείνει ο κ. Τσίπρας επειδή το πιστεύει, καλά κάνει και τον προτείνει, πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου είναι ένας άνθρωπος με πολιτική θεώρηση, με τρομερές επαφές στο εξωτερικό» σχολίασε.

Να σημειωθεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος εμφανίστηκε έτοιμος να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα «στη βάση μιας συζήτησης για το πώς μπορούν πολιτικές δυνάμεις να δουν και να σχεδιάσουν την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια», ενώ έριξε και «βόμβες» κατά της Φώφης Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι οι ηγεσίες που δεν παίρνουν μηνύματα τα παίρνουν μια και καλή και απότομα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα