Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για τον πρόεδρο της δημοκρατίας

Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που γίνονται και τα αποτελέσματά τους λέγονται, υπάρχουν όμως και άλλες που γίνονται και τα αποτελέσματά τους δεν λέγονται

Ειδικώς για τα πρόσωπα που θεωρούνται καταλληλότερα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τα γνωστά τα ξέρετε. Σχεδόν οι μισοί θέλουν να μείνει ο Παυλόπουλος στην Προεδρία και οι άλλοι μισοί θέλουν αλλαγή. Και αυτοί που θέλουν αλλαγή λένε «Καραμανλής».

Τώρα να σας αποκαλύψω και τις αδημοσίευτες. Μέτρησε άλλη εταιρία όλα τα ονόματα πλην Καραμανλή, ο οποίος έχει πει ότι δεν ενδιαφέρεται. Ε, λοιπόν, τα ποσοστά απόρριψης της Μαρίας Δαμανάκη, της Αννας Διαμαντοπούλου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι υψηλότατα. Της δε Δαμανάκη αστρονομικά: 80% και άνω. Έπονται ο Γιώργος και η Άννα.

Μετά ταύτα άριστα νομίζω πράττει η Κοζανίτισσα Διαμαντοπούλου που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Αμπού Ντάμπι για να μετάσχει σε διεθνές συνέδριο. Έχει πιάσει από καιρό το νόημα της ζωής. Αφού δεν της εδόθη το υπουργείο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης που ήθελε...

Αυτό που συνέβη στην κλειστή σύσκεψη αντιπροσωπιών μεταξύ Ελλάδας - Σερβίας στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει προηγούμενο. Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Ιβιτσα Ντάσιτς (φωτό αριστερά) ζωγράφισε με τα μελανότερα χρώματα τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοτζιά (φωτό δεξιά).

Και το χειρότερο: Σε μια κίνηση εκτός πρωτοκόλλου επιβεβαίωσε τα σχόλιά του ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Προφανώς τους ενοχλούσε η πολιτική του στο Κοσσυφοπέδιο.

Κ.