Ντροπή σας, κ. Καραμανλή

Το ακούσαμε κι αυτό! Θυμίζει, λέει, Μεσαίωνα η καμπάνια κατά των αμβλώσεων. Είναι ντροπή -μας λένε- να υποστηρίζει κάποιος ότι δεν πρέπει να σκοτώνεις το παιδί σου. Είναι… οπισθοδρόμηση η αντίδραση, αλλά όχι ο φόνος μιας ανυπεράσπιστης ψυχής. Εκεί έφτασε η εποχή μας! Μια αφίσα που αναρτήθηκε στο μετρό έστελνε το μήνυμα της υπεράσπισης των ζωών που χάνονται εξαιτίας των εκτρώσεων. Ομως οι γνωστοί «ευαίσθητοι» λύσσαξαν. Απαίτησαν η καμπάνια να διακοπεί και μίλησαν για σκοταδισμό. Μάλιστα, επέκριναν τη διοίκηση του μετρό που επέτρεψε τις αφίσες, λες και επρόκειτο για κάποια καμπάνια κακοποιών. Αν όμως οι αφίσες εξυμνούσαν το χασίς, την ασυδοσία, την αθεΐα ή την ομοφυλοφιλία, προφανώς δεν θα ενοχλούσαν κανέναν. Αυτό είναι το κατάντημά μας.

Όμως προσέξτε ποια είναι η παγίδα. Ολοι αυτοί απαιτούν να μας κλείσουν το στόμα. Απαγορεύουν κάθε συζήτηση για τα ηθικά θέματα. Επιβάλλουν δικτατορικά σιωπητήριο. Αν τολμήσεις να πεις ότι η άμβλωση έχει ηθικές διαστάσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη, σπεύδουν να σε φιμώσουν. Θέλουν να ακούγονται μόνο οι απόψεις της ψευτοπροόδου!

Την τελική επιλογή για τέτοιας φύσεως ζητήματα έχουν οι μέλλοντες γονείς και μόνο. Ο νόμος τούς επιτρέπει την άμβλωση. Οι συγκεκριμένες αφίσες δεν ζητούν την επαναφορά της απαγόρευσης, όπως υποστηρίζουν ψευδώς οι επικριτές της καμπάνιας. Απλά θυμίζουν τις ηθικές και τις ιατρικές διαστάσεις του ζητήματος. Τι θέλουν λοιπόν οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί; Να σταματήσουν οι άνθρωποι να σκέπτονται και να προβληματίζονται; Να μην ακούν καν την αντίθετη άποψη μήπως τύχει και επηρεαστούν; Να, λοιπόν, ποιοι ισοπεδώνουν τα πάντα. Είναι σαν να μας λένε ότι, επειδή το κάπνισμα είναι νόμιμο, δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίζει ότι το τσιγάρο σκοτώνει, για να μην… ενοχληθούν οι καπνιστές!

Η μεγαλύτερη ντροπή, βέβαια, είναι του αρμόδιου υπουργείου, που έσπευσε να υποκύψει σε αυτές τις αντιδράσεις. Ευθυγραμμίστηκε με τους φωνακλάδες της Αριστεράς και έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες. Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν… Οι αφίσες του Gay Pride με τα ομοφυλοφιλικά φιλιά στις στάσεις λεωφορείων δεν είχαν ενοχλήσει τους αρμοδίους. Το έμβρυο τους πείραξε!

Δυστυχώς, ένας λαός που έχει υποκύψει σε αυτή την ισοπεδωτική προπαγάνδα δεν έχει κανένα μέλλον. Η πατρίδα μικραίνει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως αριθμητικά. Ας μην ψάχνουμε λοιπόν ποιος φταίει για την παρακμή μας. Μόνοι μας βγάζουμε καθημερινά τα μάτια μας. Και όταν το καταλάβουμε, θα είναι πολύ αργά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα