Μεγαλώνει η στρατιά των δημοσιογράφων στο Μαξίμου

Μήνυμα δυσαρέσκειας προς Πέτσα η πρόσληψη ΠελώνηΑυξάνεται αριθμητικά η στρατιά των δημοσιογράφων στο Μέγαρο Μαξίμου, με την προσθήκη της ρεπόρτερ του πολιτικού ρεπορτάζ της «Καθημερινής» Αριστοτελίας Πελώνη (φωτό) στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυρία Πελώνη αναλαμβάνει αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, δίπλα στον Στέλιο Πέτσα.

Προφανώς, διαπιστώνοντας προβλήματα στην επικοινωνιακή εικόνα της κυβέρνησης, με τον κ. Πέτσα να αδυνατεί να ανταποκριθεί -όπως πρέπει- στις αρμοδιότητές του, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του με ένα νέο πρόσωπο, εκπρόσωπο μάλιστα του γυναικείου φύλου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Πελώνη είναι σύζυγος του Γιάννη Μαστρογεωργίου, γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και πρώην διευθυντή του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Με σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου, η Αριστοτελία Πελώνη αναλαμβάνει την ευθύνη να δώσει νέα πνοή στην προβολή του έργου της κυβέρνησης και θα βρει στο Μέγαρο Μαξίμου ουκ ολίγους δημοσιογράφους.

Ήδη, εκεί δραστηριοποιούνται αρκετοί ακόμα συνάδελφοί της, όπως ο Γιάννης Βλαστάρης σε θέση προϊσταμένου στο Γραφείο Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Μητρόπουλος σε θέση προϊσταμένου στο Γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ενωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, η Μαρία Χούκλη στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Ακη Σκέρτσου και ο Ιάσονας Πιπίνης, ως σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα της Λατινικής Αμερικής.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει πάρει τη θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα, που είναι πλέον πρόεδρος στην ΕΡΤ, ενώ αναπληρωτές του είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα