Δείπνο της Σακελλαροπούλου με δικηγόρους και επιχειρηματίες! Επιτρέπεται;

Στην οικία γνωστού δικηγόρου που διετέλεσε και νομικός σύμβουλος του Γεωργίου Μπόμπολα στη δεκαετία του 1990 δείπνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου...

... αποκαλύπτει έγκριτος συνάδελφος του απογευματινού Τύπου. Η πληροφορία που μας δίνει ότι ο δικηγόρος διετέλεσε βουλευτής και υφυπουργός σε νομό της κεντρικής Ελλάδας μάς οδηγεί αυτοδικαίως στο πρόσωπο του κυρίου Ντίνου Ρόβλια, πράγματι επιτυχημένου δικηγόρου.

Το δημοσίευμα όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον, διότι αποκαλύπτει ότι συνέπεσαν στο ίδιο τραπέζι με την Πρόεδρο ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και εις μεγάλος και αξιόπιστος κατασκευαστής της χώρας.

Ερωτήσεις ανά δυάδες τώρα: Επιτρέπεται να δειπνούν δικαστές με δικηγόρους; Επιτρέπεται να δειπνούν δικαστές με επιχειρηματίες; Και τέλος: Επιτρέπεται να δειπνούν Πρόεδροι Δημοκρατίας με επιχειρηματίες; Πάσα απάντησις δεκτή. Αλλά αν αυτό είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, φαντάζεστε σε ποια κεραμίδια θα είχαμε ανεβεί σήμερα, έτσι; (Γιώργο, συγχαρητήρια για την είδηση.)