Η ώρα του μποϊκοτάζ

Όσα χρήματα εισπράττει η Τουρκία από τους Ελληνες τα μετατρέπει σε όπλα εναντίον της πατρίδας μας. Οση ενέργεια παρέχουμε στη γειτονική χώρα με τους πόρους μας ή ακόμα και με την προσοχή μας τη στρέφει εναντίον μας. Οι Ελληνες που αγαπούν την Ελλάδα οφείλουν να κόψουν κάθε οικονομική ή «πνευματική» σχέση με την Τουρκία. Ας μην ταΐζουμε άλλο το κτήνος που τρέφεται εδώ και αιώνες με τις σάρκες του έθνους μας.

Ήρθε η ώρα για μποϊκοτάζ. Ολα τα τουρκικά προϊόντα πρέπει να τεθούν εκτός του ενδιαφέροντος των Ελλήνων – από τα ταξίδια σε τουρκικούς προορισμούς, τους ξηρούς καρπούς, τα έπιπλα, τα είδη οικιακής χρήσης, τα ρούχα, τις συσκευές μέχρι τα σίριαλ.

Οι πρόσφατες εξελίξεις με τους Τούρκους να κάνουν χρήση του άοπλου στρατεύματος των αλλοδαπών, οι οποίοι προσπαθούν να καταλύσουν το ελληνικό κράτος εισερχόμενοι βιαίως στην επικράτειά μας είναι το κερασάκι σε μια «τούρτα» γεμάτη δηλητήριο και φόνο.

Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Αντί να ντρέπεται και να απολογείται για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας, τα γιορτάζει, εμπνέεται από αυτά και θέλει να τα επαναλάβει στο πολλαπλάσιο. Είναι μια χώρα που έχει στηθεί πάνω στα βουνά που έχουν σχηματίσει τα οστά των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων, των Κούρδων και άλλων λαών και φυλών που μακελεύτηκαν για να επιτευχθεί η «καθαρότητα» του γενοκτονικού ρύπους, το οποίο εκπροσωπεί αυθεντικά και γνήσια ο τουρκισμός.

Όσοι Eλληνες έχουν αυτιά για να ακούσουν και μάτια για να δουν ας τα χρησιμοποιήσουν για να καταλάβουν ότι μπορούν και εκείνοι να συμβάλουν στον εθνικό αγώνα στερώντας από τους Τούρκους αυτό που θέλουν περισσότερο απ’ όλα: το χρήμα. Κάθε ημέρα κάθε πολίτης ασκεί πολιτική με τις επιλογές του. Τα υλικά και πολιτισμικά προϊόντα στα οποία θα επενδύσει φανερώνουν και τη δική του, προσωπική ποιότητα.

Οι λέξεις και οι διακηρύξεις μας μπορούν να λάβουν υλική διάσταση. Να καταφέρουμε το δικό μας πλήγμα στον τουρκικό επεκτατισμό αδιαφορώντας για όσα παράγουν. Μποϊκοτάζ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα