EURODENTICA Specialized Dental Care

Το 1ο Οδοντιατρείο στην Ελλάδα με διεθνή πιστοποίηση από την Temos και το Diplomatic Council

Παγκόσμια διάκριση από το Γερμανικό Οργανισμό TEMOS και το διεθνές  DIPLOMATIC  COUNCIL κατέκτησε η #Eurodentica  Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα για το επίπεδο των υπηρεσιών της,  όντας πλέον το 1ο Οδοντιατρείο στην Ελλάδα που διακρίθηκε από τους δύο διεθνείς οργανισμούς.

Η απονομή της διάκρισης, που κατατάσσει την Eurodentica ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρικά Κέντρα του κόσμου(Best Hospitals Worldwide 2014, www.diplomatic-council.org), πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ σε ειδική τελετή στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park.

«Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για μένα, τους συνεργάτες μου αλλά και για τη χώρα μας στην δύσκολη αυτή περίοδο» τόνισε ο Επ. Καθηγητής Οδοντιατρικής  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επικεφαλής της EURODENTICA, κ.Νικόλαος Κουβελάς.

«Αποδεικνύουμε στην πράξη  ότι, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ,το επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στην #Eurodentica Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα,  είναι πολύ υψηλό και μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. Η διάκριση είναι ένα ακόμη κίνητρο να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών» πρόσθεσε.

Την πιστοποίηση παρέδωσε στον κ Κουβελά, εκ μέρους του Γερμανικού Οργανισμού TEMOS και του Diplomatic Council, η Πρόεδρος του Temos Auditors Advisory Board, κ Αγγελική Κατσάπη  η οποία  δήλωσε:

«Το στοίχημα της ποιότητας είναι επίπονο και η κατάκτηση μιας διεθνούς πιστοποίησης όπως αυτή του Οργανισμού Temos συνιστά κορυφαία επιβράβευση μιας διαρκούς προσπάθειας και αφοσίωσης στην ασφάλεια και τη φροντίδα των ασθενών. Η #Eurodentica S.A. απέδειξε ότι η εστίαση σε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την αγορά του Οδοντιατρικού Τουρισμού. Η βιωσιμότητα της οδοντιατρικής αποτελεί κρίσιμο ζήτημα το οποίο μόνο με εξωστρέφεια και επένδυση στην ποιότητα των υπηρεσιών μπορεί να αντιμετωπισθεί».

Η  #Eurodentica Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα είναι το 1ο Οδοντιατρικό Κέντρο στην Ελλάδα που κατακτά αυτή τη διάκριση αλλά και παράλληλα την πιστοποίηση.

Την πιστοποίηση του DIPLOMATIC  COUNCIL παρέδωσε στον κ Κουβελά  ο πρόεδρος του ΚΕΣΥ κ Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωσε,τονίζοντας ότι  η τ Eurodentica  χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο διπλωματικό σώμα.

Επίσης η κ.Ηλέκτρα Παπαζάχου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους της Υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας την μεγάλη σημασία που δίνει το  Υπουργείο Τουρισμού στην ανάπτυξη του Ιατρικού τουρισμού και ιδιαίτερα του Οδοντιατρικού.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου και τίμησε με την παρουσία του αυτή την σημαντική διπλή διάκριση της #Eurodentica. Μεταξύ αυτών πολιτικοί, διπλωμάτες, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι , ασθενείς και φίλοι.
www.eurodentica.gr




{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα