Η μεγάλη προδοσία αποκαλύπτεται!

«Εστελναν εν κρυπτώ νομοσχέδια για να τα εγκρίνει (!) ο Σόιμπλε»

Ετσι είχε ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας μας, το οποίο αποκάλυπτε μια δυσώδη και εξοργιστική πτυχή των πεπραγμένων της κυβέρνησης Παπανδρέου. Η «δημοκρατία» αναφερόταν στην αποκάλυψη-βόμβα την οποία έκανε η Ελενα Παναρίτη και η οποία έδωσε νέες διαστάσεις στον ρόλο που έπαιξαν οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου τους κρίσιμους μήνες πριν η χώρα συρθεί στην τρόικα και υπογράψει το Μνημόνιο.
Η κ. Παναρίτη την επίμαχη περίοδο ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και είχε άμεση γνώση ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που τώρα δικάζεται για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», από τις αρχές ακόμα του 2010, έστελνε τα σχέδια νόμου στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προτού καλά καλά τα δείξει στους δικούς του συμβούλους και, φυσικά, πολύ πριν τα φέρει στη Βουλή!

Η κυρία Παναρίτη σε τηλεοπτική συνέντευξή της είπε συγκεκριμένα: «Ξέρετε τι είναι ο υπουργός Οικονομικών να μη δίνει το σχέδιο νόμου στους οικονομολόγους του και να το κάνει βόλτα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για να μας πει αν είναι καλό ή όχι;».

Ολα
όσα είπε η κυρία Παναρίτη και δημοσιοποίησε η εφημερίδα μας ανταποκρίνονται πλήρως στην εικόνα που διαμόρφωσε η ελληνική κοινή γνώμη για τα έργα και τις ημέρες των πρωταιτίων της μνημονιακής προδοσίας.

Οι αποκαλύψεις
της νυν συμβούλου του κ. Βαρουφάκη δεν γίνεται παρά να χρησιμοποιηθούν δεόντως στο Ειδικό Δικαστήριο, που η πατρίδα μας οφείλει στον εαυτό της να συστήσει για να απονείμει δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν από το 2010 κι έπειτα.

Η ίδια
λέει ότι «βγάζαμε νομοσχέδια και τα περνάγαμε με e-mail, χωρίς να έχουν περάσει από εμάς» και ότι στην Ευρώπη γελούσαν με τη χώρα και την κυβέρνησή της.

Αν όλα τα προαναφερθέντα δεν τύχουν σκληρής τιμωρίας, τίποτε καλό δεν πρόκειται να γίνει στον τόπο μας. Ολα τα άγη πρέπει να καθαρθούν και τα μιάσματα να απομακρυνθούν από τον δημόσιο βίο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα