Η «ευγένεια» του Αττίλα

«Και το όνειρό μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε». Αυτό το σύνθημα είπαν μερικά στελέχη των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας και αισθήματα αποτροπιασμού σε ανθρώπους που πάντοτε ασχολούνται με τα προσχήματα και όχι με την ουσία. Αυτή η συνομοταξία των προσώπων υπερεκπροσωπείται και στην πολιτική αλλά και σε όλους τους μηχανισμούς παραγωγής ιδεολογίας.

Οσοι
έχουν πάντοτε έναν καλό λόγο για την τουρκική πολιτική και τον γενοκτόνο Κεμάλ δεν μπόρεσαν να αντέξουν το άκουσμα συνθημάτων για την Πόλη και τη διεκδίκησή της – ούτε καν σαν «όνειρο», όπως λέει και το επίμαχο σύνθημα. Από κοντά στους «ευαίσθητους» και το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων, το εθνοδιαλυτικό κόμμα που έριξε την πατρίδα στα βράχια του Μνημονίου.

«Τα ΟΥΚ
φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων» διαπίστωσαν οι επικεφαλής των αποκαϊδιών του Κινήματος, το οποίο ανέχτηκε την αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων από την Τουρκία.

Και
οι εκπρόσωποι της διεθνιστικής Αριστεράς εξημάνησαν με τη διατυπωθείσα φιλοδοξία των βατραχανθρώπων. Η Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την τιμωρία όσων ευθύνονται για το περιστατικό.

Η στάση
των «αντιεθνικιστών», οι οποίοι δεν δύνανται να αντέξουν τα πολεμοχαρή συνθήματα των στελεχών των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή και άξια λόγου, διότι δεν είναι συνεπής και δεν ισχύει το ίδιο προς όλες τις κατευθύνσεις. Τους ενοχλεί ο ελληνικός εθνικισμός και όχι ο τουρκικός ή ο αλβανικός ή ο σκοπιανός; Με την παρουσία των στρατευμάτων στην Κύπρο και για τα εγκλήματα του Αττίλα σε βάρος των Ελλήνων και της ανθρωπότητας έχουν ασχοληθεί ποτέ με τόση ένταση, πάθος και συστηματικότητα;

Αναγνωρίζουν
ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι εθνικός ή απλά νατοϊκός; Αν είναι εθνικός, έχει βασικό του αντίπαλο ένα συγκεκριμένο κράτος, την Τουρκία. Αν οι Ενοπλες Δυνάμεις έχουν βασικό στόχο την εξυπηρέτηση των σχεδιασμών των διεθνών συμμαχιών, στις οποίες συμμετέχει το κράτος μας, τότε δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα επάνω τους που να θυμίζει έθνος και πατρίδα.

Οι φαντασιώσεις
κάθε ψηφοσυλλέκτη δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τους αγώνες του ελληνικού έθνους για επιβίωση και πρόοδο. Οσοι χρησιμοποιούν ως προπετάσματα καπνού διάφορα ιδεολογήματα και κλισαρισμένες φράσεις δεν έχουν στόχο την εξυπηρέτηση ανώτερων ιδανικών ή την ικανοποίηση των αναγκών της κοινωνίας, αλλά θέλουν, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, να συντρίψουν όλες τις παραδοσιακές δομές στην Ελλάδα και να επιβάλλουν ένα μοντέλο απρόσωπης παγκοσμιοποίησης.

Θα αποτύχουν
παταγωδώς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα