Ποιος φοβάται την εξεταστική

Αντιαισθητικό θέαμα: Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που είχε εξαγγείλει «μία και μόνη εξεταστική για το Μνημόνιο», δίνουν επικοινωνιακές μάχες εναντίον της διεξαγωγής της έρευνας!

Οι ίδιοι μπορεί να μην έχουν περί πολλού τον εαυτό τους, την αξία των λόγων τους, την εκτίμηση στο κόμμα τους, τα πατριωτικά αισθήματα (που δεν έχουν) και την ταύτιση με τα λαϊκά προβλήματα, που ποτέ δεν κατάλαβαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να βαδίζει με τα δικά τους κριτήρια.

Οι Ελληνες, από το διάγγελμα του δυσπερίγραπτου Παπανδρέου στο Καστελόριζο έως και σήμερα, προέβησαν σε μία σειρά από αχρείαστες θυσίες, οι οποίες δεν θα τους ζητούνταν ούτε σε μεταπολεμική περίοδο!

Αλλοι έχασαν τη ζωή τους, σε άλλους κλονίστηκε η υγεία, άλλοι έχασαν τις δουλειές και τις περιουσίες τους και πρέπει να έρθει σύντομα η ημέρα της απονομής δικαιοσύνης γι’ αυτά τα κατά συρροήν εγκλήματα.

Δεν είναι επιτρεπτό σε δημόσια πρόσωπα να ζητούν να εφαρμοστεί η ομερτά, ο νόμος της μαφιόζικης σιωπής για λόγους «εθνικής ανάγκης». Δηλώσεις όπως εκείνη που έκανε ο κ. Δένδιας, ο οποίος σκοπίμως συγχέει την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης με τη συγγραφή… Ιστορίας, δεν αρμόζουν σε πολιτικό ή ακόμα και σε πολίτη.

Η ευθεία αμφισβήτηση της ανάγκης σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την έρευνα αυτού του μαζικού εγκλήματος που έγινε σε βάρος των Ελλήνων μόνο σε συναυτουργό της προδοτικής κυβέρνησης Παπανδρέου αρμόζει.

Επιπλέον, η απόπειρα θολώματος των νερών και οι τοποθετήσεις αναβλητικού χαρακτήρα με την καταγέλαστη επιχειρηματολογία «δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια» θίγει το κύρος και την αξιοπρέπεια της παράταξης.

Δεν μπορεί να εκπροσωπείται η Δεξιά από ανυπόληπτα πρόσωπα που άλλα λένε τη μία ημέρα και άλλα την επομένη. Δεν γίνεται να πέφτει τόσο πολύ το επίπεδο, ώστε ο δημόσιος λόγος να καταντά κατώτερος από εκείνον των παπατζήδων. Εφόσον η Ν.Δ. υποσχέθηκε εξεταστική για το Μνημόνιο, πρέπει να συναινέσει στην πραγματοποίησή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα