Η διευκόλυνση των δουλεμπόρων

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον κοινοτικό επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και, μεταξύ άλλων, συζήτησαν για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Οι κ. Τσίπρας και Αβραμόπουλος συμφώνησαν ότι πρέπει να χαραχτεί εθνική στρατηγική για το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών και να αλλάξει ο κανονισμός Δουβλίνο ΙΙΙ επί το πρακτικότερο και λογικότερο, διότι, όπως έχει διαμορφωθεί και εφαρμόζεται, είναι βλαπτικός για την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή που οι δύο πολιτικοί επιδίδονταν σε αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, συναγωνίζονταν σε κομψές διατυπώσεις και σημείωναν τα αυτονόητα, οι ορδές των μουσουλμάνων συνεχίζουν να έρχονται παράνομα στη χώρα μας. Αλλοι ψάχνουν για ένα κομμάτι ψωμί και κάποιοι άλλοι έρχονται με κακούς σκοπούς…

Τα δουλεμπορικά κάνουν χρυσές δουλειές, το κέντρο της Αθήνας ξαναπλημμύρισε με απελπισμένους, στην Κω το τοπίο παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα και οι πολίτες αισθάνονται πολιορκημένοι στην ίδια τους την πατρίδα.

Η κύρια νόσος του κράτους, που κάνει ό,τι μπορεί για να μην απομείνει έθνος ελληνικό, είναι πολιτική. Ο βραχνάς της λαθρομετανάστευσης έγινε εντονότερος λόγω της ασχετοσύνης και της ακαταλληλότητας που επέδειξαν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι!

Κάθε δουλέμπορος που θέλει να αυξήσει το παράνομο εισόδημά του, μόλις ενημερώθηκε για τις οικτρές τοποθετήσεις προσώπων όπως ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης και η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, έσπευσε να γεμίσει τους σκυλοπνίχτες του με αναρίθμητους λαθρομετανάστες που έχουν προορισμό την Ελλάδα.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου έχει μια συμπεριφορά εντελώς αντίθετη, καθαρά πολεμική προς την αξία της διατήρησης του εθνικού χαρακτήρα του κράτους, και ο κ. Πανούσης κλείνει την Αμυγδαλέζα, στέλνει τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια κι έπειτα αρθρογραφεί σε απογευματινή εφημερίδα εναντίον των… αποφάσεών του. Καταστάσεις που θα προκαλούσαν γέλωτα, αν δεν αφορούσαν την πατρίδα μας και δεν έθεταν σε κίνδυνο τους πολίτες.

Κοντολογίς, το μήνυμα που εκπέμπεται από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας είναι αντιφατικό, ασαφές και, εν τέλει, ενισχυτικό της προσπάθειας άμεσου και ολοκληρωτικού αφελληνισμού της επικράτειας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα