Η Ζωή σε κατάσταση αμόκ σε βενζινάδικο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr και του Άγγελου Μόσχοβα, το απίστευτο επεισόδιο φαίνεται πως έγινε για ένα… λάστιχο. Η Πρόεδρος της Βουλής, βρέθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψού-Ιστιαίας όπου εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ζητώντας από τον υπάλληλο να της αλλάξει λάστιχο, γιατί έχανε αέρα. Ο υπάλληλος της απάντησε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί το βενζινάδικο «δεν είναι βουλκανιζατέρ» και τότε φαίνεται πως ήρθε η πρώτη «έκρηξη». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή. Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, η Πρόεδρος της Βουλής, πήγε και πάλι στο ίδιο πρατήριο, με την ίδια απαίτηση. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος. «Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες στον υπάλληλο.

«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση. «Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής. «Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Έρχεσαι δυο φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;» Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό. «Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση. Το επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής. Το γεγονός κοινοποίησε και μια εκ των παρευρισκομένων εκείνη την ώρα στο πρατήριο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα