Ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης μεταξύ των συλληφθέντων στην Πρυτανεία

Συνελήφθησαν 22 άτομα, συνολικά, για την κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ και τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Ποιοι ήταν μεταξύ των συλληφθέντων

Είκοσι δύο άτομα, τα οποία σχετίζονται με την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ και τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, συνέλαβε η αστυνομία.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 14 καταληψίες της Πρυτανείας, οι οποίοι είχαν προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μετά τη σημερινή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι 14 συλληφθέντες είναι ο σκληρός πυρήνας των καταληψιών και για την αστυνομία ο ηγετικός πυρήνας της κατάληψης.

Πρόκειται για επτά ημεδαπούς, έξι ημεδαπές και μία υπήκοο Κύπρου. Επίσης, τα ξημερώματα συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, τρεις ημεδαπές και μία υπήκοος Πολωνίας, που σχετίζονταν με την κατάληψη.
Μεταξύ αυτών, ο 37χρονος Πολύκαρπος Γεωργιάδης, συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Ο 37χρονος αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται δε, πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο ο 29χρονος Ηλίας Καλαϊτζίδης. Είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου μαζί με δύο Αλγερινούς έξω από την πρυτανεία. Είχε αφεθεί ελεύθερος και… επέστρεψε στην Πρυτανεία.
Παράλληλα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πηγή:news247

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα