Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η διαφαινόμενη, προβλεφθείσα από πολλούς, και αναμενόμενη εντός των προσεχών ημερών υποταγή της κυβερνήσεως στις επιταγές των δανειστών, θα αποτελέσει ταυτόχρονα και τον καθοριστικό καταλύτη για την ταχεία αποκάλυψη των πραγματικών πολιτικών επιδιώξεων του αυτοαποκαλούμενου «συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς», του γνωστού στο ευρύ κοινό κάτω από το ηχητικά μεταιχμιακό ακρωνύμιό του ως «σύριζα». Τούτο διότι οι όροι τους οποίους θα επιβάλουν οι δανειστές της χώρας μας, και οι οποίοι εμφανώς και κραυγαλέα αντίκεινται στα όσα πλουσιοπάροχα υποσχέθηκε ο σύριζα προεκλογικά στο «πόπολο», θα δράσουν ως «ορός της αλήθειας» δια του οποίου είτε θα αναδειχθούν είτε θα αποδομηθούν τα ιδεολογικά εσώψυχα της για «πρώτη φορά» αναλαμβάνουσας την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας ελληνικής «αριστεράς».

Εκείνο δηλαδή που θα διαπιστώσουμε εντός ολίγου είναι το εάν πράγματι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα κάποιοι όντως ιδεολογικοί αριστεροί κοινωνικοί πυρήνες (πέραν και εκτός ΚΚΕ), οι οποίοι, πιστοί στις αρχές τους και τις ευαισθησίες τους, θα απορρίψουν στο κοινοβούλιο την συμφωνία υποταγής που θα τους προσκομίσει η ηγεσία τους, ή εάν, συμπεριφερόμενοι στα πρότυπα ενός «αριστερού γκρεκομασκαρά», θα την υπερψηφίσουν, βάζοντας την ουρά κάτω από τα σκέλια, και καταδεικνύοντας ότι ο αγώνας τους δεν αποσκοπούσε παρά μόνο στην ιδιοτελή αναρρίχηση, κατάκτηση, νομή, και παραμονή στην εξουσία, «εις υγείαν των κορόϊδων» των οποίων την ψήφο απέσπασαν ψευδόμενοι ασυστόλως και ενσυνειδήτως. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα