Πλημμυρίζει νότες ο Κήπος του Μεγάρου

Αυλαία τον Ιούνιο με Μόνικα, Πλιάτσικα, Μηλιώκα, Μαραβέγια και άλλες συναυλίες

Στο γρασίδι του θα ξαπλώσουν και φέτος χιλιάδες Αθηναίοι, για να απολαύσουν καλοκαιρινούς ήχους και μεθυστικές μυρωδιές λουλουδιών. Ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μας περιμένει στα ολάνθιστα παρτέρια του για μελωδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια.
* Η θερινή σεζόν στον Κήπο ξεκινάει επισήμως με τη συναυλία της Μόνικας στις 12 Ιουνίου, όπου η τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με κλασικές επιτυχίες, νέα αδισκογράφητα τραγούδια της αλλά και πολλές αναπάντεχες διασκευές.
* Τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβουν μία εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας, σε μια ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη. Στον Κήπο θα ακουστούν τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους, ενώ από την ξεχωριστή αυτή βραδιά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις για το κοινό.
* Με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στα γρασίδια του Μεγάρου θα εορταστεί και φέτος η 21η Ιουνίου, γνωστή σε όλους και ως η Γιορτή της Μουσικής. Ακολουθώντας την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων χρόνων, ο Κήπος φιλοξενεί από τις 20.00 έως και τις 23.00 καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους μουσικούς, μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, τα οποία θα στήσουν στη δροσερή γωνιά της πόλης μια ξέφρενη γιορτή. Φυσικά, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
* Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο πρωταγωνιστής της μουσικής βραδιάς θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος θα βρεθεί στον Κήπο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μετά τις περσινές και προπέρσινες sold-out συναυλίες του. Ο… βετεράνος πλέον προσκεκλημένος του Μεγάρου θα χρωματίσει το τοπίο με τις δικές του προσωπικές επιτυχίες, συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα του και γνωστά κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη.
* Οι μουσικές εκδηλώσεις του Ιουνίου θα ολοκληρωθούν με τη συναυλία της Αρετής Κοσμίδου (τη θυμόμαστε όλοι από τη συμμετοχή της στο περσινό talent show «The voice») και του Δημήτρη Σαμόλη. Οι δύο νέοι και πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες έκαναν φέτος το δισκογραφικό ντεμπούτο τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στις 30 Ιουνίου.
Τι θα συμβεί όμως τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο στον όμορφο Κήπο του Μεγάρου; Το πρόγραμμα των δύο επόμενων μηνών κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο όμως θα αποκαλυφθεί σε μια μεγάλη παρουσίαση που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι από την 1η Ιουλίου οι Τετάρτες στον Κήπο θα είναι αφιερωμένες -και χρωματισμένες- με κλασικές μελωδίες. Ετσι, το κοινό θα μπορεί συντροφιά με ένα ποτό ή με ένα παγωτό στο χέρι να απολαύσει αγαπημένα κλασικά κομμάτια, ερμηνευμένα ζωντανά από μεγάλα σύνολα και ορχήστρες δωματίου.

Γιώτα Βαζούρα

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα