Μιλούν και ο Βρετανοί (των οργίων)

Πρόκληση της «Daily Mail»: Οι Αγγλοι τουρίστες ενοχλούνται από την παρουσία τους στην Κω

Η αισθητική των Βρετανών δημοσιογράφων της «Daily Mail» φαίνεται ότι προσεβλήθη από την εικόνα των εκατοντάδων απελπισμένων μεταναστών, που, στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, προκειμένου να γλιτώσουν από τις ορδές των τζιχαντιστών και των Ταλιμπάν, στοιβάζονται όπως όπως στα σοκάκια και στο λιμάνι της τουριστικής Κω. Οι υπεύθυνοι της βρετανικής εφημερίδας μάλλον… ξεχνούν τις εικόνες ντροπής από δημοφιλή θέρετρα του νησιού (και όχι μόνο), που δείχνουν νεαρούς συμπατριώτες τους να επιδίδονται σε απίστευτα όργια, και ενοχλούνται μόνο από τα εξουθενωμένα παιδιά, τα οποία γυρνούν ξυπόλητα στους δρόμους της πόλης ως αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής.

«Πόσο περισσότερους μετανάστες αντέχει η Κως; Τουριστική μιζέρια, καθώς χιλιάδες άνθρωποι που έφτασαν με βάρκες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν φτιάξει καταυλισμό μετατρέποντας το δημοφιλές ελληνικό νησί σε αηδιαστικό κολαστήριο» αναφέρει το εξωφρενικό δημοσίευμα, το οποίο από προχθές κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η συντάκτρια του δημοσιεύματος συνομίλησε με συμπατριώτες της, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, αρνούνται να δειπνήσουν σε εστιατόρια όπου απελπισμένοι και πεινασμένοι άνθρωποι στέκονται απέξω και τους κοιτούν να απολαμβάνουν τα λουκούλλεια γεύματά τους. Η παρουσία των μεταναστών, μάλιστα, ενόχλησε τόσο ένα ζευγάρι μεσήλικων από το Μάντσεστερ, ώστε αποφάσισε να μην επισκεφτεί ξανά το νησί, έπειτα από 10 χρόνια… ανέμελων διακοπών.

«Μας στενοχωρεί το θέαμα. Μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τι πρόκειται να συμβεί στην υπόλοιπη Ευρώπη στους επόμενους μήνες» λέει ένας Ολλανδός τουρίστας, ενώ μια αλλοδαπή επιχειρηματίας περιγράφει την κατάσταση ως «φρικτή», εξομοιώνοντας, ωστόσο, το δράμα των «ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους» με αυτό των επιχειρηματιών που χάνουν τους… πελάτες! Το εξωφρενικό δημοσίευμα έχει ξεσηκώσει τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι με ειρωνική διάθεση επιτίθενται στην «Daily Mail» για τη στάση της. «Και τι έγινε που ενοχλήθηκαν οι Βρετανοί τουρίστες» διερωτώνται κάποιοι, ενώ άλλοι προτρέπουν τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα να δείξει λίγη ανθρωπιά προς συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα