Αφρικανοποίηση μέσω Ευρώπης

Οι Ελληνες, από την πρώτη ημέρα της μνημονιακής προδοσίας που συνετελέσθη εναντίον της χώρας μας και η οποία παραμένει ατιμώρητη, βρίσκονται σε ένα πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης, όσον αφορά την ειδησεογραφία αισθάνονται λες και ζουν το ίδιο εικοσιτετράωρο!

Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης έχει καταναλώσει τον χρόνο μαζί με τα αποθέματα των δυνάμεων μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού. Οι πολίτες νιώθουν σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Η ημέρα της μαρμότας», όμως στην περίπτωση της πατρίδας μας αυτό που συμβαίνει δεν είναι μια χαριτωμένη κωμωδία, αλλά θρίλερ σκηνοθετημένο από την τρόικα και τους ελληνόφωνους υπηρέτες της.

Ακολουθεί ενδεικτικά ένα παράδειγμα ανακύκλωσης… δυσάρεστων εμπειριών: Πριν από ακριβώς τρία χρόνια, στις 5 Ιουνίου 2012 στην παρούσα στήλη γινόταν μνεία για κάποια σχόλια της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για τα «παιδιά της Αφρικής που έχουν την ανάγκη βοήθειας περισσότερο απ’ όσο οι Ελληνες».

Η «δημοκρατία» έγραφε: «Η διευθύντρια του ΔΝΤ υποδείκνυε σε όλους εμάς να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα της… άμεσης αφρικανοποίησης του τρόπου της ζωής μας». Αυτές τις ημέρες ακούμε αναλύσεις για την «επιλογή της Ζάμπια», όπως έχει περιγραφεί στον ιστότοπο του πρώτου καναλιού της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD.

Αυτή η εξωτική επιλογή συνίσταται στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να πληρώσει όλες μαζί τις δόσεις του δανείου της από το ΔΝΤ για τον μήνα Ιούνιο, όπως η Ζάμπια πριν από 30 χρόνια με τις δόσεις δανείου που όφειλε στο εν λόγω Ταμείο.

Και η διασπορά ειδήσεων και φημών για την επαπειλούμενη αφρικανοποίηση της πολιορκημένης πατρίδας μας συνεχίζεται με τους Ευρωπαίους, που επιμένουν και στην υπερφορολόγηση και στα υφεσιακά μέτρα. Δηλαδή, ορισμένοι «για το καλό μας» θέλουν να επαναλάβει η Ελλάδα την ίδια θανατηφόρα συνταγή, υπό πολύ χειρότερες συνθήκες, προσδοκώντας καλύτερα αποτελέσματα!

Αυτό, σαφέστατα είναι ο ορισμός της παράνοιας -αν δεν πρόκειται για αμιγώς εχθρική ενέργεια με στόχο των αφανισμό του έθνους μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα