Μια Τουρκάλα καταβαράθρωσε την Ολγα Τρέμη!

Το σίριαλ «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», στο οποίο πρωταγωνιστεί η 31χρονη σταρ της Τουρκίας Χατιτσέ Σεντίλ, δεν αποδίδει το αναμενόμενο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με αποτέλεσμα να αρχίσει πάλι η γκρίνια στα γραφεία του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, προχθές οι ειδήσεις «παρέλαβαν» από τη σειρά ένα «φτωχό» 8,8% στο σύνολο και 7% (!) στα νεανικά κοινά, ενώ το χιλιοπαιγμένο «Παρά πέντε» του Καπουτζίδη έδινε μέχρι πρότινος lead in 16% στις ειδήσεις του Mega, με τα νεανικά κοινά να το «απογειώνουν» στο εκπληκτικό 26,6%. Η Τρέμη έπαιρνε δηλαδή «έτοιμο» κοινό – και ας το έχανε σταδιακά στην πορεία…

Το κλίμα είναι βαρύ στο Mega, καθώς βλέπουν καθημερινά το δελτίο ειδήσεων να φιγουράρει τρίτο στον πίνακα τηλεθέασης, αφού η επιλογή μιας τουρκικής σαπουνόπερας αποδείχθηκε λανθασμένη ή καλύτερα παρωχημένη, καθώς η μόδα των σειρών από τη γειτονική χώρα έχει «ξεφουσκώσει».

Τα παράπονα είναι πλέον πολλά, σύμφωνα με πληροφορίες, προς τη διεύθυνση του ψυχαγωγικού τομέα, τη στιγμή που στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» δίνει lead in στη Μαρία Χούκλη 33,6% και κρατάει ψηλά την τηλεθέαση του δελτίου με 24,7%, με αποτέλεσμα να αναζητούνται άμεσες και καίριες λύσεις.

Πηγή: Espresso

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα