Ελεύθερος ο Ηλίας Κασιδιάρης

Με απόφαση του Συμβούλιο Εφετών αποφυλακίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης

Αποφυλακίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης ένα χρόνο μετά την απόφαση να κρατηθεί προσωρινά για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πως “η κατά νόμον βαρύτητα της πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης” και πάρα την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Εφετών διέταξε την αποφυλάκιση του βουλευτή , κατηγορούμενου για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, είναι της μη συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια πλην του ελληνικού κοινοβουλίου, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δικαστές , σε αντίθεση με τον εισαγγελέα έκριναν πως  “αν και διώκεται για κακούργημα δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων”.

Πηγή:news247

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα