Η ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΕΑ

Οι ουρές των αστών στα ΑΤΜ μετά το κλείσιμο των τραπεζών, οι ουρές των δύστυχων χωρίς τραπεζική κάρτα συνταξιούχων που ματαίως περιμένουν ψιχία των συντάξεών τους, οι απειλές για πλιάτσικο στις περιουσίες, στις καταθέσεις και στις θυρίδες των κοινών ανθρώπων που μόχθησαν για να έχουν κάτι για ώρα ανάγκης (ως γνωστόν οι μεγαλοκαρχαρίες δεν έχουν εκεί τη λεία τους), η καταστροφή των αγωνιζόμενων με πείσμα υγιών επιχειρήσεων και των μικρεμπόρων, οι απειλούμενες διώξεις κατά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και των δημοσιογράφων τους, η ενθάρρυνση του εποικισμού της χώρας από αφροασιανούς λαθρεποίκους, η αδράνεια – αν όχι και επιδοκιμασία – στην κλιμακούμενη ασυδοσία και βιαιότητα των αντιεξουσιαστών, η επέλαση της λαϊκίστικης ισοπεδωτικής αμάθειας σε σχολεία και πανεπιστήμια, τα συγχαρητήρια στους συριζαίους που καταφθάνουν από τριτοκοσμικές φιγούρες εκφράζουσες τις φαβέλες και τις τενεκεδουπόλεις της Λατινικής Αμερικής, αλλά και η στυγνή εμβληματική δήλωση του Παλαβίτσα, σε ρόλο Φέλιξ Ντζερζίνσκι της μπολσεβίκικης Τσε-Κα, ότι όλα αυτά θα τα συνηθίσουμε και αυτά θα αποτελούν την κανονικότητα της ζωής μας, σε συνδυασμό με την χολερική, αυθαίρετη, και διχαστική ανάλυση μίσους και φθόνου που εκπορεύεται από τους αριστερούς μιντιακούς ινστρούχτορες ότι η ψήφος στο δημοψήφισμα ήταν ταξική (φτωχοί εναντίον πλουσίων) και όχι εθνική – όπως αφελώς και καλοπροαίρετα την εξέλαβαν οι μαζικά ψηφίσαντες το ΟΧΙ άδολοι πατριώτες – και ότι καταδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη του πλειοψηφούντος λαού της φτωχολογιάς στον εκόντα άκοντα «τσε-τσίπρα», αποτελούν το πρελούδιο μιας στοχευμένης πραξικοπηματικής προσπάθειας κομμουνιστοπτωχοποίησης της πατρίδας, που μεθοδεύεται από μια παρέα τσακαλοσυριζαίων εμφυτευμένων στον σκληρό πυρήνα των ερυθρών συνιστωσών ενός κόμματος που στην συντριπτική πλειονότητά του στελεχώνεται (και ψηφίζεται από) καλοπροαίρετους αριστερούς αστούς, οι οποίοι όταν σημάνει η ώρα, θα τρίβουν και αυτοί, μαζί με όλους εμάς, τα μάτια τους.
Γρηγορείτε. Γιατί, παρά το ότι η υγιής και πατριωτική πλευρά του σύριζα, που ολόψυχα ευχόμαστε να υπερισχύσει, επιδιώκει και προσδοκά μια συμφωνία με τους εταίρους μας, συνειδητοποιώντας έγκαιρα την παγίδα του ΟΧΙ και μεταλλάσσοντάς το τολμηρά και ορθά σε ΝΑΙ (σηκώνοντας ουσιαστικά, ως όφειλε, κάτω από την αδήριτη ανάγκη της δραματικής επιδείνωσης της καταστάσεως, λευκή σημαία), κάποιοι άλλοι στα σπλάγχνα του την υπονομεύουν επί σκοπώ, υβρίζοντας συνεχώς και προκαλώντας όλους αυτούς, από την οικονομική βοήθεια των οποίων εξαρτώμεθα, για να τους εξαναγκάσουν να μας εκβάλουν από το σώμα της Ευρώπης. Αν δείτε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες δεν επέρχεται συμφωνία, να ξέρετε ότι έπονται με δραματική ταχύτητα οι ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα, οι μαυραγορίτες, οι ουρές στα συσσίτια, η διασάλευση της όποιας κοινωνικής τάξεως έχει απομείνει, η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα λαθρομεταναστών και μαφιόζικων συμμοριών, και γενικά ο σώζων εαυτόν σωθήτω σε ένα καταρρέον κράτος, καθώς ο Τούρκος, ο Αλβανός και ο Σλάβος ελλοχεύουν για να κατασπαράξουν τα νησιά και τα εδάφη της πατρίδας μας. Γρηγορείτε, σκεφθείτε και οργανωθείτε. Με νοήμονες γνωστούς και φίλους. Πέραν και έξω από κόμματα και φατρίες. Ο αγώνας για την επιβίωση των Ελλήνων και του Έθνους, για την υπόσταση του οποίου χύθηκε άφθονο το αίμα των προγόνων μας, θα είναι μπροστά μας. Και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αν η ανάγκη το επιβάλει.
Όλοι εσείς οι άδολοι πατριώτες, όσοι μετέχετε στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά και όσοι ως απλοί πολίτες πέσατε ελαφρά τη καρδία στην δόλια παγίδα κάποιων μειοψηφικών σκοτεινών κύκλων που μεθόδευσαν το υπονομευτικό δημοψήφισμα του ΟΧΙ, το οποίο ψηφίσατε μαζικά με την πεποίθηση ότι έτσι προασπιζόσαστε την εθνική μας υπερηφάνεια, οφείλετε να αφυπνισθείτε έγκαιρα. Οφείλετε να απεγκλωβισθείτε ψυχολογικά και πνευματικά από την στρεβλή και υποβολιμαία κρυπτοκομμουνιστική οπτική τής αντεθνικά συνωμοτικής και μεσαιωνικά οπισθοδρομικής μπολσεβίκικης τσακαλοπαρέας. Αν δεν το κάνετε, η Συρία, η Λιβύη, η Αίγυπτος και η Τυνησία, θα αποτελέσουν σύντομα την ζοφερή και εφιαλτική πραγματικότητα της πατρίδας μας. Ζούμε δραματικές στιγμές. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Είπα και ελάλησα, και αμαρτίαν ουκ έχω.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα